Μεγάλη επιχείρηση για να βρεθεί ο Σάββας Τσακίρης

Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του ηλικιωμένου που εξαφανίστηκε το περασμένο Σάββατο, πραγματοποιήθηκε, χθες, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή από τις Καλυθιές μέχρι την Ψίνθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σ’ αυτήν συμμετείχαν περίπου 15 αστυνομικοί με έξι περιπολικά οχήματα, από τον Αρχάγγελο, την Ιαλυσό, τη Σάλακο και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, επίσης εθελοντές CBR με μία μηχανή και «γουρούνες», καθώς και απλοί πολίτες που θέλησαν να βοηθήσουν εθελοντικά. Συνολικά, στις έρευνες μετείχαν γύρω στα σαράντα άτομα. Τον γενικό συντονισμό της πολύωρης αυτής επιχείρησης είχε ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Καζαμίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιχείρηση επικεντρώθηκε στην παραπάνω περιοχή επειδή το στίγμα που έδωσε η Εταιρία κινητής τηλεφωνίας που είναι συνδρομητής ο ηλικιωμένος προερχόταν από κεραία της Ψίνθου.
Μέχρι και χθες το απόγευμα, πάντως, οι έρευνες δεν είχαν αποτέλεσμα.

Από την Κυριακή 11/09 έχει εξαφανισθεί ο  Σαββας Τσακίρης ετών 82 από την περιοχή των Καλυθιών. Οι τελευταίες μαρτυρίες αναφέρουν ότι τον είδαν να βρίσκεται στη  περιοχή του νεκροταφείου Καλυθιών. Ο 82χρονος, που δεν φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και για λόγο που δεν είναι προφανής στους οικείους του, αναχώρησε από την οικία του με ένα αυτοκίνητο τύπου Nissan, χρώματος μπλε, με αριθμό κυκλοφορίας ΡΟΤ 2240 και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους ούτε έχει δώσει σημεία ζωής.
Το κινητό του τηλέφωνο λειτουργούσε σύμφωνα με τις πληροφορίες μέχρι και το βράδυ της Κυριακής και έκτοτε τέθηκε εκτός λειτουργίας.
Κάνουμε έκληση σε όποιον έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει με το 100