Διαγωνισμός ομορφιάς θα γίνει στη Ρόδο

Ένα δημοφιλές event που θα συμβάλει στην προβολή της Ρόδου θα πραγματοποιηθεί εδώ αρχές Οκτωβρίου.

Πρόκειται για τον διαγωνισμό ομορφιάς “Miss photo model of Polland 2016”,

Υπήρξε πρόσκληση προς το Δήμο να συνδράμει σε ένα event το οποίο έχει δημοφιλία και της Πολωνίας. Οι διαγωνιζόμενες και το επιτελείο των καλλιστείων θα βρίσκονται στη Ρόδο στο τέλη Σεπτεμβρίου, για μία εβδομάδα, και στις 2 Οκτωβρίου θα γίνει ο τελικός διαγωνισμός εδώ.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργος Πόκκια, αυτό που ζητήθηκε από το Δήμο είναι να αναδείξει σημεία της Ρόδου που πιστεύει ότι πρέπει να προβληθούν και αυτό κάνουν. Όλη αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει συνεργείο από ΜΜΕ της Πολωνίας καθώς και από το μεγαλύτερο δορυφορικό κανάλι και τόνισε ότι είναι μία καλή ευκαιρία να δείξουμε τις ομορφιές της Ρόδου σε μία χώρα σαράντα εκατομμυρίων, όπου υπάρχει η δυνατότητα μίας καλής προβολής του νησιού μας. Ακόμη, γνωρίζουν αυτά που ενδιαφέρουν τους Πολωνούς, όπως είναι το Πρασονήσι αφού ασχολούνται με wind surfing καθώς και πολλά άλλα μέρη και ο Δήμος βοηθάει σ’ αυτό το κομμάτι

Πιο αναλυτική ενημέρωση αναμένεται να υπάρξει τις επόμενες ημέρες και από την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου ενώ ο κ. Πόκκιας δεν παρέλειψε να τονίσει ότι είναι κάτι θετικό για το νησί μας.