Βραβεία κοινωνικής προσφοράς στην Euromedica Δωδεκανήσου

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso η τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2016.

 

Στην τελετή βράβευσης που ανέδειξε και επιβράβευσε την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου της υγείας, συμμετείχαν πάνω από 300 άτομα όλοι τους διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησαν η Υφυπουργός Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ΠΦΥ, Σταμάτης Βαρδαρός.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης βραβεύτηκαν φαρμακευτικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, δημόσια νοσοκομεία - ιδιωτικές κλινικές - διαγνωστικά κέντρα, σύλλογοι ασθενών, ιατρικοί σύλλογοι - ιατρικές επιστημονικές εταιρείες, πανεπιστήμια - ερευνητικά κέντρα - εκπαιδευτικά ιδρύματα, MKO, εταιρείες e-Health, start-ups στην υγεία, καθώς και εθνικές πρωτοβουλίες για την υγεία.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – EUROMEDICA ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ βραβεύτηκε ως η μόνη ιδιωτική κλινική στην Ελλάδα με τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ και ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου Euromedica εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Γεώργιο Πετρωνιάτη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Δημήτριο Ασημακίδη και τη Γενική Διευθύντρια  Χιονία Βασιλειάδου.

Η κριτική επιτροπή, η οποία αξιολόγησε τις υποψηφιότητες των βραβείων, αποτελούνταν από σημαντικές προσωπικότητες που εκπροσωπούσαν όλους τους φορείς της υγείας, καθώς και διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ακαδημαϊκούς. Μεταξύ αυτών ο Νικόλαος Βέττα-Καθηγητής οικονομικών και Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ, η Μαργαρίτα Αντωνάκη-Γενική Διευθύντρια Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, ο Παύλος Αρναούτης-Πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων, ο Πασχάλης Αποστολίδης-Πρόεδρος Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, ο Haseeb Ahmad-Πρόεδρος AMCHAM-Pharmaceutical Committee, ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος-Κοσμήτορας Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, ο Μιχάλης Βλασταράκος-Πρόεδρος Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, ο Γιώργος Βουγιούκας-Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Διαγνωστικών Ιατρικών Κέντρων, ο Θεόδωρος Λιακόπουλος–Πρόεδρος AMCHAM-MD&D Committee, ο Βασίλης Μπαρδής-Πρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικών Κλινικών, ο Αθανάσιος Παπαμίχος-Πρόεδρος Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας, ο Γρηγόρης Σαραφιανός-Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών, ο Κυριάκος Σουλιώτης-Καθηγητής Πολιτικής Υγείας Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ο Θεόδωρος Τρύφων-Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανιών κ.α.

Η Διοίκηση της Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου – Euromedica Δωδεκανήσου  ευχαριστεί δημόσια το Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό, Παραϊατρικό και Τεχνικό Προσωπικό της που έκαναν πραγματικότητα τη βράβευσή της κλινικής μας. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να βραβευόμαστε ως η μοναδική ιδιωτική κλινική στην Ελλάδα για την Κοινωνική μας Προσφορά και τις Υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες μας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ιδρύματα καθώς και στους Έλληνες και Αλλοδαπούς ασθενείς μας συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προβολή της Δωδεκανήσου και της Ρόδου ειδικότερα.