Τραγική εξέλιξη στην  υπόθεση του μικρού Μπεν

Μια νέα εξέλιξη ήρθε στο φως αναφορικά με την τύχη του μικρού Μπεν Νίνταμ, που χάθηκε στην Κω το 1991.

Εδώ και 25 χρόνια τόσο οι γονείς του όσο και οι αστυνομικές δυνάμεις της Μεγάλης Βρετανίας κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να βρεθούν τα ίχνη του ή κάποιο σημάδι για το τι απέγινε.

Κατά καιρούς εξετάζονται διάφορα στοιχεία, παιδιά τα οποία μοιάζουν εμφανισιακά με το πώς θα έμοιαζε ο Μπεν αν ζούσε μέχρι σήμερα ή αυτόπτες μάρτυρες που υποτίθεται ότι τον είδαν.

Οι γονείς του, παρά το χρονικό διάστημα που έχει περάσει, δεν χάνουν την ελπίδα τους αλλά η τελευταία ενημέρωση που είχαν από τις Βρετανικές αρχές μπορεί να ήταν η οριστική.
Σύμφωνα με αυτά που δήλωσε η μητέρα του Μπεν, η αστυνομία την ενημέρωσε πως ένας αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε πως γνωρίζει την ταυτότητα του δολοφόνου του Μπεν.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του, πρόκειται για έναν εργάτη ο οποίος δούλευε τότε στο νησί. Μάλιστα, τους υπέδειξε και δυο σημεία, στα οποία δεν έχουν ακόμα ψάξει, στα οποία φέρεται ο εργάτης να έθαψε τον μικρό μετά που τον σκότωσε.

Ο εργάτης, πάντα σύμφωνα με την μαρτυρία, πέθανε από καρκίνο το 2015, δεν σκότωσε ηθελημένα τον Μπεν αλλά πανικοβλήθηκε και για αυτό δεν το ανέφερε στις αρχές.

ΝΕΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ
Αστυνομικοί του τμήματος του Νότιου Γιορκσάιρ επιβεβαίωσαν ότι σκοπεύουν να επιστρέψουν στην Κω, στο πλαίσιο ερευνών σε δύο τοποθεσίες μετά από νέες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η Κέρι Νίνταμ, η μητέρα του Μπεν, είπε στην εφημερίδα The Daily Mirror ότι φίλος ενός οδηγού εκσκαφέα στην Κω είπε στην αστυνομία ότι ίσως ο οδηγός ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο του γιου της.

«Αυτό που μου είπαν ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν να μου είχαν πει.
Πιστεύουν ότι ο Μπεν μου θα μπορούσε να είναι πεθαμένος και θαμμένος. Δεν ψάχνουν πια για άτομο που αγνοείται.

Πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό; το μητρικό μου ένστικτο μου έλεγε πάντα ότι ήταν ζωντανός. Και εάν έκανα λάθος όλα αυτά τα χρόνια;» είπε η Κέρι Νίνταμ.
«Ξόδεψα όλα αυτά τα χρόνια ελπίζοντας απεγνωσμένα για ένα παραμυθένιο τέλος, να έρθει ο Μπεν από αυτή την πόρτα.

Τώρα, η φρικτή πραγματικότητα είναι ότι θα μπορούσε να είναι πεθαμένος και θα μπορούσε να είναι πεθαμένος όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε η ίδια.