Ψάχνουν για…δώρο γάμου στον Ηρακλή Μαριτσών

Από την παραδοσιακά ισχυρή έδρα του ΑΕΡΑ ξεκινάει σήμερα ο Ηρακλής Μαριτσών την πορεία του στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

 Οι «ροπαλοφόροι» θα εμφανιστούν στο γήπεδο Αφάντου αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο και δηλώνουν έτοιμοι, ενώ βλέπουν το σημερινό ματς ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουν…δώρο γάμου.

Ο συμπαίκτης τους Τάσος Μακρής θα ανηφορίσει στις 6:30 το απόγευμα στην Ιερά Μονή του Σωτήρα, προκειμένου να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Βάσω, με τα μέλη της διοίκησης, τον προπονητή Ανδρέα Βλασσόπουλο και τους ποδοσφαιριστές να εύχονται στο ζευγάρι βίον ανθρόσπαρτον και κάθε ευτυχία.

 Είναι αυτονόητο πως ο Τάσος Μακρής έχει σήμερα…σημαντικότερες δουλειές από το να παίξει ποδόσφαιρο, ενώ για τον ίδιο λόγο από τον Ηρακλή θα λείψει και ο από σήμερα μπατζανάκης του, ο επιθετικός Γιώργος Καρίκης.

 Τέλος, χθες το βράδυ θα αποφάσιζε η διοίκηση του Ηρακλή για την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Ανδρεόπουλο. Πάντως, ακόμα κι αν ο πρώην αμυντικός μέσος του Κλεόβουλου ενταχθεί στο δυναμικό του συλλόγου, δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ.