Θέλει μόνο νίκη τη Δευτέρα ο Ιάλυσος

Εντατικά προετοιμάζεται ο Ιάλυσος, για τη  2ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Φιλοξενεί τη Δευτέρα στις 16.30 στο «Οικονομίδειο» τον Εθνικό αλλά το Γιώργο Σάββενα και τους παίκτες του, ενδιαφέρει μόνο η νίκη που θα αποφέρει τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθροκίτρινοι» άφησαν πίσω την ήττα στην Κρήτη και θέλουν οπωσδήποτε νίκη με καλό ποδόσφαιρο, απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να είναι πρωταγωνίστρια τη φετινή περίοδο.
Ο κόουτς της ομάδας γύμνασε και χθες τους παίκτες του κι αντιμετωπίζει πρόβλημα μόνο με τον Κρεκούκια ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.
Ο Ιάλυσος θα προπονηθεί κανονικά και σήμερα.

ΤΕΛΟΣ Ο ΧΑΤΖΗΚΟΣΜΑΣ
Στο μεταξύ ο Ιάλυσος έλυσε χθες τη συνεργασία του με ένα ακόμα ποδοσφαιριστή του. Πρόκειται για το Στέργο Χατζηκοσμά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος.

Η ανακοίνωση του Ιάλυσου:  
«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΣΤΕΡΓΟ ΧΑΤΖΗΚΟΣΜΑ. Το Δ.Σ τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια.»

Η ΒΡΑΔΥΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ
Τις θερμότερες ευχές απηύθυναν με σχετική ανακοίνωση οι άνθρωποι του Ιάλυσου για την όμορφη βραδιά που διοργανώθηκε από τον μεγάλο χορηγό προς την ομάδα

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ  αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες της στην εταιρεία MITSIS HOTELS, τον Διευθυντή του ξενοδοχείου GRAND HOTEL  κο. Καβουκλή και όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου, για την όμορφη βραδιά που πρόσφεραν στους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση  της ομάδας μας. Η πολύτιμη υποστήριξη σας  μας δίνει την απαιτούμενη δύναμη για να συνεχίσουμε».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟ BLUE BAY
Πέραν των ευχαριστιών στον χορηγό, ο Ιάλυσος απηύθυνε χθες ευχαριστίες και στο «BLUE BAY» με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ  αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες της στην εταιρεία BLUE BAY GROUP OF HOTELS  και συγκεκριμένα τον κο. Γιάννη Παπαβασιλείου την αντιπεριφερειάρχη  κα. Μαριέττα Παπαβασιλείου  και τον Μανώλη Παπαβασιλείου, τον  Διευθυντή του ξενοδοχείου BLUE ΒΑΥ  και όλο το προσωπικό για την  πολύτιμη υποστήριξη  τους στην ομάδα μας».

Ο Γιάννης Καρπαθάκης σε φάση από την περυσινή συνάντηση με τον Εθνικό (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ) Ο Γιάννης Καρπαθάκης σε φάση από την περυσινή συνάντηση με τον Εθνικό (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)