Μάχη για μία…ήσυχη συνείδηση  στον Κλεόβουλο

Έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που κρύβει η πρώτη επίσημη υποχρέωση της χρονιάς, αλλά και την αποφασιστικότητα να σταθούν όσο πιο ανταγωνιστικά μπορούν, διεκδικώντας ό, τι καλύτερο τους φέρει το παιχνίδι, θα αντιμετωπίσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου το Διαγόρα στο γήπεδο της Λίνδου.

 Ο προπονητής τους Δημήτρης Δογιάμας δεν είχε πρόβλημα να ομολογήσει το προφανές. Πως το συγκρότημα του Ανδρέα Σταύρου ξεκινάει από τη θέση του αδιαφιλονίκητου φαβορί όχι μόνο στο σημερινό παιχνίδι, αλλά στο πρωτάθλημα καθ’ αυτό.

Από την άλλη πλευρά όμως, ο ίδιος και οι παίκτες του δεν αντιμετωπίζουν το σημερινό ματς ως μία εκ προοιμίου χαμένη υπόθεση, αλλά ως μία πρόκληση, στο πλαίσιο της οποίας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα δύσκολα και να πείσουν πως μπορούν να τα διεκπεραιώσουν με τιμή και αξιοπρέπεια.  

 Στο σημερινό παιχνίδι ο Κλεόβουλος δεν θα είναι πλήρης. Από τη «φαρέτρα» του Δημήτρη Δογιάμα απουσιάζουν σταθερά, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, οι Νικηταράς, Διάκουλας και Κολιάδης, ενώ η τελευταία εβδομάδα της προετοιμασίας έφερε δύο επιπλέον προβλήματα, που αφορούν στους Στέργο Γαϊτάνο και Μιχάλης Κωστάκη.

Ο πρώτος αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις στο γόνατο, καθιστώντας ξεκάθαρο πως δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του (δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό, ωστόσο απαιτείται επιπλέον ξεκούραση και θεραπείες), ενώ ο έμπειρος αμυντικός πονάει στον προσαγωγό και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Πάντως, ως πιθανότερο μοιάζει ο Δημήτρης Δογιάμας να τον προφυλάξει.   

Ο Μιχάλης Κωστάκης είναι αμφίβολος για το σημερινό παιχνίδι ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ Μιχάλης Κωστάκης είναι αμφίβολος για το σημερινό παιχνίδι ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ