Σήμερα το «Rosalia tennis club»

Με σκοπό την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων, ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης και η Τατάκης Creations διοργανώνουν σήμερα και ώρα 18.00 στα γήπεδα του «Έλλη» το «Ροζαλία tennis cup». Ακολουθώντας ένα πλάνο εφαρμόσιμο εδώ και χρόνια στο εξωτερικό, δίνουν την ευκαιρία στον καθένα να χαρεί τους αγώνες και να συμβάλλει στην προσπάθεια στήριξης επιχειρήσεών μας.

Η ανακοίνωση για τον αγώνα:
«Ένα διαφορετικό τουρνουά πρόκειται να λάβει μέρος στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ στο Έλλη.
Και είναι διαφορετικό όπως προδίδει και το όνομα του Ροζαλία tennis cup.
Το όλο εγχείρημα βασίζεται στην λογική προώθησης ενός τοπικού προϊόντος μιας τοπικής επιχείρησης μέσω ενός αθλητικού event.
Τι κοινό μπορεί να έχει το κρασί Ροζαλία της εταιρείας Τατάκης Creations με το άθλημα του τένις;
Κοινός παρονομαστής και στα δύο είναι η υγεία.

Από τα αρχαία χρόνια το κρασί θεωρείται βασικό συνοδευτικό στο φαγητό του Έλληνα, μέρος της μεσογειακής διατροφής ενώ και στις μέρες μας οι γιατροί λένε πως "ένα ποτήρι κρασί την ημέρα κάνει καλό". Το άθλημα του τένις πρωταγωνιστεί σε όλες τις ηλικίες και θεωρείται ιδανική καθημερινή άσκηση.
Το "παράδειγμα προς μίμηση" στη συγκεκριμένη δράση έχει πολλές παραμέτρους .

Στο εξωτερικό είναι πάγια τακτική στις εταιρείες να οργανώνουν τέτοια event καθώς εδραιώνουν "όνομα - φήμη και πελατεία" και ανάλογα με το άθλημα καρπώνονται το κύρος και προσδίδουν αναγνωρισιμότητα σε τοπικό και διεθνές επίπεδο .
Η οικογένεια Τατάκη γνωστή στο νησί για την σχέση της με τα ποτά επιχειρεί ένα άνοιγμα με πώληση κρασιών της στον ευρωπαϊκό χώρο. Φανταστείτε λοιπόν στο site της εταιρείας ή στο πορτφόλιο της να έχει να επιδείξει φωτογραφίες από τουρνουά τένις γκολφ κλπ με το όνομα ενός από τα κρασιά της.

Βέβαια πολύ πλούσια θα είναι η βραδιά και για τους αθλητές καθώς ο Ροδιακός Όμιλος με τα μέλη τις οικογένειες και τους φίλους τους δεν θα χάσουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν από τις 18.00 έως τα μεσάνυχτα με αγώνες μουσική ποτό και φαγητό καθώς οι διοργανωτές φρόντισαν για πλούσια δώρα και κύπελλα στους φιναλίστ ενώ κάθε συμμετέχοντας θα λάβει από ένα μπουκάλι με την επίτιμη της βραδιάς " Ροζαλία".
Ελπίζουμε η κίνηση αυτή να βρει μιμητές στον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού μας και σύντομα να ακούσουμε για άλλη μια εταιρεία που χορηγεί ένα ακόμα τουρνουά!»