Δεν είχαν αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του Σ. Τσακίρη

Συνεχίστηκαν και χθες χωρίς όμως αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 82χρονου Σάββα Τσακίρη από τις Καλυθιές, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν από το περασμένο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016.

Δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς και εθελοντικές ομάδες συνεχίζουν να «χτενίζουν» την περιοχή από τις Καλυθιές έως και τη Ψίνθο με την ελπίδα να καταφέρουν να εντοπίσουν τον 82χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες εστιάζονται κυρίως σε συγκεκριμένη περιοχή της Ψίνθου, σύμφωνα και με το σήμα που εκπέμπει το κινητό τηλέφωνο που κατείχε ο 82χρονος.

Η αναζήτηση για τον ηλικιωμένο άνδρα ξεκίνησε όταν στις 12 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε στην αστυνομία η κόρη και ο γαμπρός του εξαφανισθέντος, και δήλωσαν ότι ο 82χρονος είχε πάρει το αυτοκίνητό του το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου και είχε φύγει από τις Καλυθιές όπου διαμένει, χωρίς έκτοτε να επικοινωνήσει μαζί τους.

Μάλιστα η κόρη του είχε επιχειρήσει να μιλήσει μαζί του στο κινητό του τηλέφωνο το οποίο βρισκόταν σε λειτουργία έως το βράδυ της επόμενης μέρας, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού αυτό καλούσε μεν αλλά ο ηλικιωμένος δεν απάντησε ποτέ.

Τα γεγονότα αυτά ανησύχησαν τους συγγενείς τους οι οποίοι και δήλωσαν την εξαφάνιση του 82χρονου στην αστυνομία.
Μετά την καταγγελία ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου, ενώ έγινε και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του.