Οι Αθλοπαιδιές έχουν τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην Α2

Δύο εβδομάδες εντατικής προετοιμασίας έχει ήδη στο ενεργητικό της η ομάδα των Αθλοπαιδιών της Κω, που θα είναι μαζί με το «Ροδίων Αθλησις» οι αντιπρόσωποι του Δωδεκανησιακού βόλεϊ στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας των ανδρών,  που ξεκινάει 5 και 6 Νοεμβρίου.

Ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου και οι παίκτες του δουλεύουν ήδη πολύ για να καταφέρουν να παρουσιάσουν ένα πολύ καλό σύνολο ανταγωνιστικό, αλλά και που να μπορεί να παίξει καλό βόλεϊ κερδίζοντας αγώνες και μένοντας τελικά στην Κατηγορία.

Ο κόουτς των Αθλοπαιδιών,  έχει αυτή την στιγμή όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Βέβαια, υπάρχουν δυο αθλητές εκ των οποίων ο ένας ο Χατζηαμαλλος έχει περάσει σε σχολή των Οικονομικών, ενώ ο Τάσος Γαμβρέλης σπουδάζει στην Πάτρα και πρέπει να αναχωρήσει στις 28 Σεπτεμβρίου από το νησί της Κω.

Και για τους δυο, υπάρχει συνεννόηση με άλλες ομάδες στις οποίες θα προπονούνται.
Στο μεταξύ χθες, αναμενόταν στην Κω και ο Βραχνάς, κάτι που σημαίνει πώς για μεγάλο χρονικό διάστημα προετοιμασίας,  ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου θα έχει όλους σχεδόν τους παίκτες του στην διάθεση του.

Αναφερόμενος στην φετινή χρονιά ο κόουτς της ομάδας τόνισε χθες χαρακτηριστικά στην Α.Ρ. : «Δεν μπορούμε να πούμε από τώρα αν ο στόχος της παραμονής στην Α2 επιτευχθεί .

Είμαστε ακόμα σε προετοιμασία και δεν έχουμε δώσει φιλικά παιχνίδια στα οποία φαίνεται η δυναμικότητα των ομάδων. Αυτό που έχω να πω με σιγουριά και με βάση την δουλειά που γίνεται, είναι πώς θα έχουμε την δυνατότητα να παρουσιάσουμε καλύτερους παίκτες.

Εμάς σαν σύλλογο, μας απασχολεί να είμαστε αξιοπρεπείς σε όλες τις συναντήσεις που έχουμε να δώσουμε κόντρα σε σπουδαίες ομάδες της Κατηγορίας.  Δουλεύοντας θα αποκτήσουμε το καλό αγωνιστικό επίπεδο που θέλουμε. Λάβετε επίσης υπόψιν σας και κάτι άλλο σημαντικό . Η ομάδα μας πρέπει να έχει τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας που είναι κάτω από 20 ετών όχι μόνο στην Α2 αλλά και σε όλες τις Εθνικές Κατηγορίες πανελληνίως».

ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό υπάρχει ήδη συνεννόηση με το «Ροδίων Αθλησις» για δυο φιλικά παιχνίδια . Το ένα θα γίνει στην Κω και το άλλο στη Ρόδο . Σε αυτά τα μάτς, οι παίκτες θα πάρουν γεύση από την Α2 Κατηγορία στο βόλεϊ .

Παράλληλα μια βδομάδα πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος στις 28 Οκτωβρίου που είναι αργία, υπάρχει η σκέψη διοργάνωσης στην Κω τουρνουά με την συμμετοχή των Αθλοπαιδιών, του «Ροδίων Αθλησις» και δυο συλλόγων από την Αθήνα. Αυτό μέχρι τώρα είναι σκέψη και όταν θα σχεδιασθεί θα γίνουν γνωστές και οι ομάδες που θα πάνε στην Κω από την Αθήνα.   

Ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου δουλεύει εδώ και δυο εβδομάδες με τους παίκτες του για την Α2Ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου δουλεύει εδώ και δυο εβδομάδες με τους παίκτες του για την Α2