Μόνο να κερδίσει έχει στον Παγκρήτιο σήμερα η Ρόδος

Απαλλαγμένοι από την πίεση του «πρέπει» και έχοντας κατά νου, πως μόνο να κερδίσουν έχουν από το σημερινό παιχνίδι του Παγκρήτειου με τον Εργοτέλη (ξεκινάει στις 4:30 το απόγευμα), αναχώρησαν χθες για την Κρήτη οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της Ρόδου.

Όπως ομολόγησε μετά τον άτυχο αγώνα της πρεμιέρας με την Κηφισιά ο προπονητής των «ελαφιών» Δημήτρης Γκάιδας, η ομάδα του θα χρειαστεί άλλες δύο τρεις εβδομάδες προκειμένου να φτάσει σε κατάσταση ετοιμότητας, συνεπώς η λογική λέει πως ασύγκριτα πιο σημαντικό από το σημερινό κόντρα στον ούτως ή άλλως ισχυρό και φιλόδοξο Εργοτέλη, είναι το ματς που ακολουθεί στο Δημοτικό Στάδιο με τη Θύελλα Ραφήνας.

 Οι «πράσινοι» κατέβαλαν μέσα στην εβδομάδα μεγάλη προσπάθεια να αναγνωρίσουν και να διορθώσουν τις αδυναμίες που έδειξαν στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής, δίνοντας έμφαση στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων και στα τελειώματα.

Ταυτόχρονα κράτησαν τα μεγάλα εξαιρετικά διαστήματα που είχαν κόντρα στην Κηφισιά και πιστεύουν πως αν εμφανιστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι, αγωνιστούν με αυτοπεποίθηση και τους βοηθήσει η τύχη, έχουν πιθανότητες να επιστρέψουν στη βάση τους μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο ενδεχομένως να λειτουργήσει ευεργετικά σε όλα τα επίπεδα.

 Η προετοιμασία των «ελαφιών» ολοκληρώθηκε χθες το πρωί με χαλάρωμα στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, ενώ στην αποστολή συμμετέχουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
 Ράτζα, Τσουρούτης, Καντιμοίρης, Ανδρίκος, Κουρούπης, Νικήτας, Τζιβίλογλου, Ιμεραλιλάι, Χατζηλιόντας, Στάτης, Ευγενικός, Τάντιτς, Καμπούρης, Δημητριάδης Π, Δημητριάδης Ν., Τρέχας, Κωνσταντίνου και Βολονάκης.

Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Αμανατίδης και Ατματσίδης, ο τραυματίας Παπαδόπουλος (στην τελευταία προπόνηση υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο), ο τερματοφύλακας Κουμέντος καθώς και ο Σωτήρι, το δελτίο του οποίου δεν έχει εκδοθεί ακόμα.

Οι φίλοι της Ρόδου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σημερινό παιχνίδι τηλεοπτικά από το Κρήτη TV, μέσω της πλατφόρμας του ΟΤΕ TV.