Σαρωτικός ο Φοίβος, σταμάτησε στα πέντε

Πολύ καλός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Φοίβος «δοξάστηκε» προχθές απέναντι στην ομάδα της Δόξας Ψίνθου. Την νίκησε με 5-0 στο γήπεδο του και μπήκε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Μιχάλη Πολιά είχαν ιδιαίτερα πολύ καλό α΄ ημίχρονο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, σωστή ανάπτυξη.

Μέχρι το 45΄ ο Φοίβος πέτυχε τρία γκολ, ενώ η Δόξα προσπάθησε να λειτουργήσει αμυντικά και να βγει στην κόντρα επίθεση, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο β΄μέρος ο Φοίβος μπήκε κατά τον ίδιο τρόπο στο παιχνίδι και έφτασε στον θρίαμβο με δυο ακόμα τέρματα.

Μετά το 5-0 οι ρυθμοί έπεσαν κι ο Μιχάλης Πολιάς βρήκε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει μικρά παιδιά.

 

Ο τερματοφύλακας της Δόξας, Ηλίας, απέκρουσε στο 30’ το πέναλτι του Ν. Ορφανίδη ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ τερματοφύλακας της Δόξας, Ηλίας, απέκρουσε στο 30’ το πέναλτι του Ν. Ορφανίδη ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
8΄Από ωραία μπαλιά του Αξιώτη, ο Ν. Ορφανίδης με δυνατό σουτ νίκησε τον Ηλία γράφοντας το 1-0.

15΄Ο Ταφάνι πραγματοποιεί μπροστινή μπαλιά στον Χαρτοφύλη που πλάσαρε  τον Ηλία για το 2-0.

20΄Από ωραία μπαλιά του Αξιώτη στην περιοχή ο Ν. Ορφανίδης σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι του Ηλία.

23΄Ο Παλάζης μπήκε από αριστερά στην περιοχή, γύρισε την μπάλα κι ο Χαρτοφύλης που αιφνιδιάσθηκε, πλάσαρε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ηλία.

30΄Ο Παλάζης στην περιοχή και θα ανατραπεί από τον Στελλά με τον κ. Παπαγιαννίδη να καταλογίζει αμέσως το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ν. Ορφανίδης απέκρουσε εκπληκτικά ο Ηλίας, η μπάλα επέστρεψε στον ίδιο που έπιασε την κεφαλιά αλλά και πάλι ο γκολκίπερ της Δόξας του είπε όχι.

40΄Ο Ταφάνι έβγαλε την σέντρα από δεξιά οι αμυντικοί της Δόξας δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Παλάζης με δυνατό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (3-0)

51΄Σ. Ορφανίδης και Μοντεσάντος άλλαξαν ωραία την μπάλα. Ο τελευταίος έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ν. Ορφανίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

 

Ο Δημήτρης Χαρτοφύλλης σημείωσε το 2-0 ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ Δημήτρης Χαρτοφύλλης σημείωσε το 2-0 ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

 

55΄Από μπροστινή μπαλιά του Αξιώτη ο Ν. Ορφανίδης προχώρησε και γύρισε την μπάλα κι ο Χαρτοφύλης από κοντά σημείωσε το τελικό 5-0

64΄Αποβαλλεται για εξύβριση ο Σταππας κι η Δόξα μένει με δέκα παίκτες.

76΄Ο Κουνελλές βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά πλάσαρε στο αριστερό κάθετο του Τόππου.

Διακρίθηκαν από τον Φοίβο οι Ν. Ορφανίδης, Χαρτοφύλης, Αξιώτης και ο Θεοδοσίου. Από την Δόξα ξεχώρισαν οι Σαββούλης Δαλκίδης και Β. Ορφανός

Δεν είχε προβλήματα στο έργο του ο κ. Παπαγιαννίδης και οι βοηθοί του κ.κ. Μπέκας και Παπακωσταντίνου.

Οι ομάδες:
Φοίβος: Τόππος, Ταφάνι, Ορφανίδης Σ., Φελεγκάκης, Θεοδοσίου, Παϊζάνος (58΄Πανταζόπουλος), Καραγεωργίου, Αξιώτης (72΄Αναγνώστου), Χαρτοφύλης, Παλάζης (50΄Μοντεσάντος), Ορφανίδης Ν.
Δόξα Ψίνθου: Ηλίας, Στελλάς, Παναγιωτόπουλος, Δαλκίδης, Σαββούλης (85΄Κωστομοίρης), Δ. Ορφανός, Χατζηνικόλας, Λυριστής Θ., (70΄Καρίκης), Β. Ορφανός, Στάππας, Χ. Ορφανός (34΄Κουνελλές.

 

Ο Νίκος Ορφανίδης σε κενή εστία έκανε το 1-0 ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ Νίκος Ορφανίδης σε κενή εστία έκανε το 1-0 ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ