Ρόδος: Εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή το αυτοκίνητο του αγνοούμενου Σάββα Τσακίρη

Σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Ψίνθου και Καλυθιών, εντοπίστηκε πριν από λίγο το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 82χρονος Σάββας Τσακίρης, όταν έφυγε από το σπίτι του πριν από δέκα περίπου ημέρες.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε σε περιοχή εκτός οδικού δικτύου από την ομάδα των αστυνομικών που συνεχίζουν τις έρευνες, χωρίς ωστόσο να βρεθεί και ο ηλικιωμένος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» το όχημα εντοπίστηκε μετά την αξιοποίηση όλων των στοιχείων που είχαν στη διάθεση τους  οι αρμόδιες υπηρεσίες που ερευνούν την υπόθεση αλλά και σύμφωνα και με το σήμα που εξέπεμπε το κινητό τηλέφωνο που κατείχε ο 82χρονος.

Η αναζήτηση για τον ηλικιωμένο άνδρα ξεκίνησε όταν στις 12 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε στην αστυνομία η κόρη και ο γαμπρός του εξαφανισθέντος, και δήλωσαν ότι ο 82χρονος είχε πάρει το αυτοκίνητο του το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου και είχε φύγει από τις Καλυθιές όπου διαμένει, χωρίς έκτοτε να επικοινωνήσει μαζί τους.

Μάλιστα η κόρη του είχε επιχειρήσει να μιλήσει μαζί του στο κινητό του τηλέφωνο το οποίο βρισκόταν σε λειτουργία έως το βράδυ της επόμενης μέρας, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού αυτό καλούσε μεν αλλά ο ηλικιωμένος δεν απάντησε ποτέ.

Τα γεγονότα αυτά ανησύχησαν τους συγγενείς τους οι οποίοι και δήλωσαν την εξαφάνιση του 82χρονου στην αστυνομία.

Μετά την καταγγελία ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου, ενώ έγινε και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του.