Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο της Αναστασίας Κορινθίου «Φλόγες στον Παράδεισο»

Στον ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο, «ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΑΥΛΟ», το ιστορικό στέκι του Μάνου Χατζηδάκη, έγινε η επίσημη παρουσίαση του  βιβλίου της Αναστασίας Κορινθίου, «ΦΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ».

 

 

Το νέο της μυθιστόρημα κυκλοφορεί από την ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ και τελεί υπό  την αιγίδα της Unesco ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Η γνωστή από τα best sellers της, συγγραφέας, βραβεύτηκε για την

συνολική προσφορά της στην λογοτεχνία αλλά και για την πολύτιμη παρέμβαση της το 2014, που έσωσε κυριολεκτικά από την αυτοκτονία έναν απεγνωσμένο 41αχρονο.

 

 

Η βραδιά θύμιζε περισσότερο σύναξη αγαπημένων φίλων και είναι χαρακτηριστικό ότι ταξίδεψαν πολλοί αναγνώστες της από τη Ρόδο για να την τιμήσουν.

 Με πολύ συγκινητικά λόγια μίλησε για την Αναστασία, η πρώην βουλευτής και δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου τονίζοντας την αυθεντικότητα της φίλης της,  όπως την αποκάλεσε, και συνονόματης της.

«’Οταν την συνάντησα πρώτη φορά σκέφτηκα δεν μπορεί να είναι αληθινή. Πολύ αγάπη, πολύ καλοσύνη, πολύ φως. Στην πορεία την τσέκαρα πολλές φορές. Η Αναστασία είναι αυτό ακριβώς που βλέπετε.

Σε μια εποχή που φαίνεται απίστευτο να υπάρχουν ανθρωποι σαν αυτήν εκείνη κυκλοφορεί ανάμεσα μας και σκορπά το φως της».

 

 

Ο ηθοποιός Σταμάτης Τζελέπης, ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Χριστίνα Πάγκαλη, η φίλη της από την Σύμη, Δικαία Μαραβέλια, η εκδότρια της Μαρία Καρβέλα αλλά και η εκπρόσωπος της Unesco Γεωργία Τσικούρη, μίλησαν με ενθουσιασμό για την Αναστασία Κορινθίου και το νέο της ξεκίνημα στην πρωτεύουσα.

«Ήμουν σίγουρος ότι θα τα κατάφερνε. Την ήξερα σαν νεράιδα της Ρόδου. Ήρθα Αθήνα μου είπε την μια μέρα και την επόμενη είχε ξεκινήσει τηλέοραση, ραδιόφωνο, είχε δουλειά σε μεγάλο Εκδοτικό Όμιλο, έβγαζε βιβλίο και έγραφε σενάριο για ταινία. Νίκησες την αδηφάγα Αθήνα Αναστασία. Καλοσώρισες».

 

 

Είπε ο Σταματής Τζελέπης στο ξεκίνημα της βραδιάς ενώ αποσπάσματα του βιβλίου με την συνοδεία πιάνου διάβασαν οι ηθοποιοί Αθηνά Δόμβρου και Σταυρίνα Πρεβεδόρου. Με την φωνή της ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους, η Ροδίτισσα Εμμανουέλα Χούλη ενώ ο ιδιοκτήτης του

«Μαγεμένου αυλού» ανακοίνωσε πως ήταν από τις πιο πετυχημενες παρουσιάσεις που έγιναν ποτέ στον χώρο του. Την «χαρά» της Αναστασίας τίμησαν πέρα από τους αναγνώστες και φίλους της ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, ο Θάνος Τζήμερος, ηθοποιοί όπως, η Δήμητρα Παπαδήμα, δημοσιογράφοι όπως οι Γιάννης Βίτσας, Μαίρη Αυγερινοπούλου, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αθηνά Ζαχαράκη, Γιώτα Βαζούρα, Θάνος Κλωνόπουλος, συγγραφείς όπως η Δήμητρα Ιωάννου, Σίσυ Θεοφανοπούλου, Αδαμαντίνη Κουμιώτη, Αγγελική Συρρή, Έλσα Φαραζή, Γιώργος Τζιτζικάκης, Γιώτα Στεφάνου, Άρης Σφακιανάκης, Ελευθερία Κρικέλη και Βιολέτα Κουμπή.

 

 

Η συγγραφέας εδώ και δέκα μήνες ζει μόνιμα με τα παιδιά της στην Αθήνα και μάλιστα η μεγαλύτερη κόρης της Αγγελική είχε και τον συντονισμό της βραδιάς.

Η ίδια η Αναστασία συγκίνησε ολοφάνερα όλο τον κόσμο όταν αναφέρθηκε στην επιστροφή στον εκδοτικό της σπίτι την ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ τονίζοντας την εμπιστοσύνη στους εκδότες της αδελφούς Σμυρνιωτάκη αλλά και την Μαρία Καρβέλα.