Ξεκίνησαν  οι συναντήσεις  της παιδικής  χορωδίας

Με ένα εξαιρετικό μάθημα στο οποίο συμμετείχαν γονείς και παιδιά ξεκίνησαν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου οι συναντήσεις στο τμήμα ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ του Δήμου Ρόδου, για παιδιά από 4 έως και 7 χρονών.

 

Τα μαθήματα αυτά που βασικό τους στόχο έχουν την μουσική ευαισθητοποίηση των παιδιών μέσα από το τραγούδι, δίνουν την δυνατότητα στους γονείς- συμμετέχοντας - να αποκτήσουν βασικές γνώσεις ώστε να μπορούν κι εκείνοι να δουλεύουν με τα παιδιά τους στο σπίτι.

Βασικά στοιχεία των μαθημάτων είναι, η θετική παιδαγωγική ατμόσφαιρα, η παρουσία του παιχνιδιού και η δυναμική της κίνησης.

Πρόκειται για μια μουσικοπαιδαγωγική πρόταση που έχει δομήσει ο παιδαγωγός κύριος Γιώργος Σακελλαρίδης- ο οποίος και διδάσκει κατά τη διάρκεια των συναντήσεων στη Χορωδία- με κύριο σκοπό να δούμε τη μουσική να μπαίνει με τον δικό της δημιουργικό και συνδετικό τρόπο, στην οικογένεια.

Το τμήμα ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ του Δήμου Ρόδου για παιδιά από 4 έως 7 χρονών, λειτουργεί κάθε Σάββατο από τις 11.30πμ έως τις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα των Δημοτικών Χορωδιών που βρίσκεται στο Μανδράκι πίσω από το Δημαρχείο και δέχεται όλο το χρόνο παιδιά που επιθυμούν να πάρουν μέρος.

(Κάθε Σάββατο από τις 6.15μμ έως τις 6.45μμ λειτουργεί τμήμα προετοιμασίας ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ, για παιδιά μεγαλύτερα των 7 χρόνων έως και τα 12).

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε  με τον διδάσκοντα κύριο Γιώργο Σακελλαρίδη στο τηλέφωνο, 697 6968055 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση, g.sakellaridis@hotmail.com