Τον οδικό χάρτη και τις προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, στηρίζει η Δ.Ο. Καλύμνου της Νέας Δημοκρατίας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική Οργάνωση Καλύμνου της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει:

Τη «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ» με τους πολίτες παρουσίασε  το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.

Στην πρώτη του ομιλία σε ΔΕΘ, παρουσίασε τη βασική φιλοσοφία της συνολικής πρότασης που είναι η ενίσχυση της ιδιωτικής οικονομίας και η μείωση των φόρων, όπως ήδη προαναγγέλθηκε με την εξαγγελία μείωσης του ΕΝΦΙΑ κατά 30% την επόμενη διετία.                                                          

Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης ανέπτυξε το κυβερνητικό σχέδιό του το οποίο περιλαμβάνει συγκεκριμένες,  στοχευμένες και εφαρμόσιμες παρεμβάσεις. Μίλησε για την ανάγκη προώθησης των κατάλληλων μεταρρυθμίσεων που θα επιτρέψουν την προσέλκυση επενδύσεων και την ενίσχυση της απασχόλησης.

Περιέγραψε τους δημοσιονομικούς στόχους της κυβέρνησης της Ν.Δ. οι οποίοι δεν θα εστιάζουν στη φορολογία αλλά στην περιστολή της σπατάλης με στοχευμένες περικοπές και μίλησε για χαμηλότερο στόχο στα πρωτογενή πλεονάσματα.                                 

Επίσης ο κ. Μητσοτάκης   κατήγγειλε την κυβέρνηση για απόπειρα χειραγώγησης της ενημέρωσης με τις τέσσερις άδειες, στηλίτευσε τη στάση της  απέναντι σε θέματα δημοκρατίας και δικαιοσύνης και τόνισε ότι υπάρχει αδήριτη ανάγκη πολιτικής αλλαγής στον τόπο μας.

Τέλος , η ΝΔ στη 81η ΔΕΘ ,φάνηκε να είναι ενωμένη και έτοιμη για την ανάληψη της εξουσίας. Η παρουσία του Κώστα Καραμανλή στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη, του Αντ. Σαμαρά,του Βαγγ. Μεϊμαράκη αλλά και η συνδρομή τουλάχιστον 55 γαλάζιων βουλευτών και εκατοντάδων στελεχών έδωσαν ένα μήνυμα ομοψυχίας και συμπόρευσης.

Η ΔΟ Καλύμνου της ΝΔ , στηρίζει τον οδικό χάρτη και τις προτάσεις του προέδρου του κόμματος Κυρ. Μητσοτάκη , για σταδιακή έξοδο της χώρας μας από την κρίση, για την υλοποίηση της «Συμφωνίας Αλήθειας με την Κοινωνία» , για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας, για την Ελλάδα μας!