Βελτίωσαν τους χρόνους τους οι αθλητές του Ικάρου

Με πολύ καλή εμφάνιση των αθλητών του «ΙΚΑΡΟΥ»  ολοκληρώθηκε ο 4ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στις Σέρρες.

Ο ανταγωνισμός ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο αφού οι αγωνιζόμενοι από Ισραήλ, Ιταλία αλλά και άλλες βαλκανικές χώρες που έλαβαν μέρος στον αγώνα, έσπρωξαν και τους Έλληνες οδηγούς να κατεβάσουν τους χρόνους τους.

Ο Γιώργος Σουρασής από την Κω βελτιώνοντας κατά 2.5 δευτερόλεπτα το χρόνο του από την περσινή του συμμετοχή και κατέκτησε την 9η θέση στην κατηγορία ΟΡΕΝ (7η βαθμολογούμενης κατάταξης)

Ο Γιάννης Κλαδογέννης στην ίδια κατηγορία με πολλά μηχανικά προβλήματα όλο το διήμερο, κατέλαβε τελικά την 14 θέση (12η βαθμολογούμενης κατάταξης).

Το αποτέλεσμα δεδομένων των καταστάσεων κρίνεται υπέρ ικανοποιητικό αφού και οι δύο αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ αγωνίζονται με μοτοσυκλέτες δεκαετίας και κάνοντας προπονήσεις σε πίστες καρτ οι οποίες είναι ακατάλληλες για προετοιμασία αγώνων ταχύτητας.

Ελπίζουμε κάποια στιγμή οι τοπικοί άρχοντες να σκύψουν με κατανόηση στο άθλημα (γιατί είναι άθλημα!!! όσο και αν αμφιβάλουν κάποιοι) που λέγεται μηχανοκίνητος αθλητισμός και να δημιουργηθεί επιτέλους ένας χώρος στα Δωδεκάνησα για προπόνηση και διεξαγωγή αγώνων. Τα παραδείγματα ΟΛΩΝ των χωρών-πόλεων που επένδυσαν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι κερδοφόρα από όλες τις απόψεις (οικονομικές και κοινωνικές) μέσα στην πίστα αλλά και έξω από αυτήν, αφού η μείωση των ατυχημάτων στις περιοχές που υπάρχει πίστα είναι παγκόσμιος κανόνας.