Προς ανατροπή στη  Γ’ κατηγορία λόγω... Ασπίδας Απολακκιάς

Παρότι στην κλήρωση για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας συμμετείχαν εννέα ομάδες, εντούτοις υπάρχει η ισχυρή πιθανότητα να προστεθεί, έστω και στο…και πέντε, μία δέκατη!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, παλιοί παράγοντες και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ασπίδας Απολακκιάς αποφάσισαν, έστω και καθυστερημένα, να βγάλουν το σύλλογο από το διοικητικό αδιέξοδο και να μεριμνήσουν για τη συγκρότηση ομάδας, καταθέτοντας στην ΕΠΣΔ αίτημα ο σύλλογος να γίνει δεκτός στο νέο πρωτάθλημα.

Είναι προφανές πως ο κανονισμός δεν δίνει τέτοια δυνατότητα, δεδομένου πως η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής έχει εκπνεύσει προ πολλού και το πρόγραμμα έχει ήδη «κλειδώσει».

Παρόλα αυτά, η συμμετοχή μονού αριθμού ομάδων, που αφήνει κάθε αγωνιστική μία εξ αυτών εκτός δράσης, δίνει στην Ένωση τη δυνατότητα να περάσει την Ασπίδα από το «παράθυρο», με την αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση να συναινέσουν εγγράφως όλα τα ενδιαφερόμενα σωματεία.

Όπως όλα δείχνουν, σοβαρές αντιρρήσεις δεν υπάρχουν και αν η καλή διάθεση των συλλόγων της Γ’ κατηγορίας επιβεβαιωθεί, η Ασπίδα θα γίνει δεκτή στο πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας στο πρόγραμμα τη θέση του αντιπάλου της ομάδας που έχει ρεπό.   Υπενθυμίζεται, πως το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου.