Προσπάθεια ανασύνταξης και στήριξη Σταυρίδη στον Αστέρα Μασσάρων

Σοφά πράττοντας, οι άνθρωποι του Αστέρα Μασσάρων δεν βιάστηκαν να πάρουν αποφάσεις μετά την απροσδόκητα βαριά εντός έδρας ήττα-σοκ από τον Ηρακλή Λάρδου με 6-1, το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, περιμένοντας τουλάχιστον μία μέρα για να κατακαθίσει η «σκόνη» και να καταλαγιάσουν τα έντονα συναισθήματα.

  Η πρώτη ενέργεια των Μασσαρενών ήταν να προσπαθήσουν να ηρεμήσουν τον προπονητή Σάββα Σταυρίδη και να τον μεταπείσουν να ανακαλέσει την απόφαση που έλαβε να παραιτηθεί, ουσιαστικά με τη λήξη του άτυχου αγώνα του περασμένου Σαββάτου. Μετά από συζήτηση οι άνθρωποι του Αστέρα τα κατάφεραν, υπογραμμίζοντας και δημόσια πως στηρίζουν τον τεχνικό τους:

 «Ο Αστέρας Μασσάρων στηρίζει τον προπονητή Σάββα Σταυρίδη και συνεχίζουν ενωμένοι και πιο δυνατοί για τη συνέχεια».

 Ο Σάββας Σταυρίδης έδωσε κανονικά το παρών στη χθεσινή προπόνηση, τα είπε με τους ποδοσφαιριστές, ενώ οι τελευταίοι συζήτησαν και με τους ανθρώπους της διοίκησης.

Στα Μάσσαρι λένε με μία φωνή πως ναι μεν το αποτέλεσμα του ματς με τον Ηρακλή Λάρδου ήταν μία ψυχρολουσία, προσθέτουν όμως πως το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε και εκτιμούν πως αν η ομάδα εμφανιστεί στα επόμενα παιχνίδια όπως μπορεί και πρέπει, το πρόσφατο 6-1 σε λίγο καιρό δεν θα το θυμάται κανείς.

 Παρομοιάζουν δε, την ήττα του Σαββάτου με το περσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ουραγό Καλυμνιακό. Ο Αστέρας έχασε απροσδόκητα από μία ομάδα που μέχρι τότε έμοιαζε ως η πλέον αδύναμη της κατηγορίας, ωστόσο η ήττα πλήγωσε τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών, τους αφύπνισε και ουσιαστικά λειτούργησε ως η βάση πάνω στην οποία στήριξε η ομάδα του Σάββα Σταυρίδη τη μετέπειτα έξοχη πορεία της.