Εναρξη ακαδημιών στους Ιππότες

Νέα περίοδος προπονήσεων για τις ακαδημίες των Ιπποτών από αύριο, παρουσία ικανών τεχνικών με σκοπό όλα τα παιδιά να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και να στελεχώσουν το ανδρικό τμήμα τους ή άλλων σημαντικών συλλόγων στο μέλλον.

Η ανακοίνωση από τους Ιππότες:

«Οι Ιππότες Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου ανακοινώνουν την έναρξη της ακαδημίας όλων των τμημάτων από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου έχοντας σαν στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις, τη δημιουργία δυνατών σχέσεων μεταξύ τους, όπως και τη σωστή εκμάθηση του αθλήματος από τους έμπειρους και φιλόδοξους προπονητές, κάνοντας πράξη το όραμά μας.
Τη στελέχωση του ανδρικού τμήματος από παιδιά των ακαδημιών μας, δίνοντας

την ευκαιρία μέσα από την ομάδα μας να αγωνίζονται σε μεγάλες ΠΑΕ της χώρας μας, όπως συνέβη με το Ρενάτο Χότζα στην ΠΑΕ Καλλονή και τους Τζελάι Φιορίλο και Σπανό Θοδωρή στην ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Εφηβικό-Παιδικό: Σπανός Γιάννης 6940598148 (γήπεδο Αγίων Αποστόλων), Προπαιδικό-Τζούνιορ: Μαλλιάκας Νικήτας τηλ: 6941633771 (γήπεδο Πανεπιστημίου έναντι σχολής χωροφυλακής), Προτζούνιορ-Μπαμπίνι: Γεωργία Κατσαρά, τηλ: 6945157408 (γήπεδο Πανεπιστημίου έναντι σχολής χωροφυλακής).»