Με στόχο  την ανάπτυξη ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, ΓΣ Δωδεκάνησος, πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής την πρώτη του συνάντηση στην καφετέρια Gallery, προκειμένου να συζητήσει για διάφορα σημαντικά θέματα.

Σε ένα οικογενειακό κλίμα, με παρόντες τη διοίκηση, τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, αποφάσισαν για θέματα που σχετίζονται με την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο πρόεδρος του συλλόγου και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, στο πλαίσιο της συνάντησης, αναφέρθηκε στο στόχο δημιουργίας υποδομών που χρειάζεται να στηθούν για τη λειτουργία νέων τμημάτων.

Η διοίκηση, θέλοντας να προσφέρει σημαντικά στη νεολαία, πρόκειται να απευθύνει γενικό προσκλητήριο σε όλους τους νέους που έχουν αναπηρία στα κάτω άκρα, ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν στο άθλημα μπάσκετ με καρότσι, το οποίο θα τους βοηθήσει να βρουν κουράγιο και θέληση για ζωή και αθλητισμό.

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε χθες, υπό τις οδηγίες του προπονητή Αντώνη Μαρκάκη ο οποίος επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του ΓΣ Δωδεκάνησος μετά από δύο σεζόν.
Η διοίκηση του σωματείου θέλει να ευχαριστήσει τον πρώην τεχνικό Τσακίρη Ιωάννη για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στο προπονητικό του έργο.