Έντονη ανησυχία στον Πήγασο για την κατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου Κρεμαστής

Έντονη ανησυχία επικρατεί πλέον στον Πήγασο σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής.

Απομένει λιγότερος από ένα μήνας για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας (όμιλος νότου) και αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν γνωρίζει ακόμη ποιο γήπεδο θα χρησιμοποιήσει, με δεδομένο ότι δεν έχει γίνει το παραμικρό βελτιωτικό έργο.

Αυτή τη στιγμή το κλειστό της Κρεμαστής δεν πληροί τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή επίσημων αγώνων, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο σχετικά με τις προπονητικές ώρες.

Όπως είναι εύλογο οι ιθύνοντες του Πήγασου Κρεμαστής περιμένουν τον Δήμο και τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ., ωστόσο η παρατεταμένη καθυστέρηση έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, αφού η έναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζει και η ομάδα ακόμη δεν γνωρίζει που θα αγωνιστεί.

Απαιτούνται μία σειρά από κινήσεις, ώστε να λυθούν όλα τα προβλήματα και να μπορέσει η ομάδα να λειτουργήσει έτσι όπως επιθυμεί.

Από κει και πέρα ξεκίνησαν οι προπονήσεις των ακαδημιών του συλλόγου. Ο Α.Ο. Πήγασος Κρεμαστής πρόκειται να πάρει μέρος στα πρωταθλήματα κορασίδων και παγκορασίδων της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται στις τάξεις του συλλόγου.

Φορτσάρει για σέντερ

Ο αποκλεισμός του Πήγασου από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών δεν έφερε απογοήτευση ή κατήφεια στις τάξεις της ομάδας της Κρεμαστής. Όχι μόνο ήταν το άουτ σάιντερ στο Κοντόπευκο απέναντι στην ισχυρή Αγία Παρασκευή αλλά ήταν δεδομένο πως ήταν ακόμη ανέτοιμη αγωνιστικά κι έτσι δεν είχε θέσει υψηλές βλέψεις στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Αντίθετα, αποκομίστηκαν οφέλη όπως τα πρώτα συμπεράσματα για τις δυνάμεις και τις αδυναμίες, αρκετές αθλήτριες δεν είχαν εικόνες από εθνική κατηγορία κι έτσι πήραν μία καλή «γεύση» απ’ όσα θα δουν στο πρωτάθλημα ενώ πιθανή πρόκριση θα σήμαινε τουλάχιστον ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι (στο Μοσχάτο) το οποίο θα σήμαινε περισσότερα έξοδα, τη στιγμή που αυτά τα χρήματα μπορούν να δοθούν στην επικείμενη και σημαντική μεταγραφή.

Ο Πήγασος χρειάζεται ενίσχυση στη θέση «5», κάτι που ήταν γνωστό πριν το ματς και η απόφαση δεν στηρίχθηκε στο αποτέλεσμα του Κυπέλλου. Επειδή η ελληνική αγορά, μετά το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με την Ντάνου, έχει στερέψει από ψηλές, ο Βαγγέλης Αθανασιάδης και ο Στέλιος Κωνσταντινίδης έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην κοινοτική.

Οι δύο άνδρες έχουν καταλήξει κάπου, κρίνοντας πως αν βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό, αυτή η αθλήτρια θα κάνει τη διαφορά.

Εξάλλου, η προετοιμασία για το πρωτάθλημα (16/10) συνεχίζεται πλέον κανονικά για τις νεοφώτιστες οι οποίες σύντομα θα δώσουν ακόμη ένα φιλικό. Προς το παρόν, γυμνάζονται στο κλειστό της Κρεμαστής στο οποίο δεν αποκλείεται τελικά να δώσουν και τα επίσημα παιχνίδια τους! Κι αυτό γιατί στο Βενετόκλειο ναι μεν μπορεί να δοθεί ώρα τις Κυριακές για τον αγώνα αλλά δεν υπάρχει κενό στο πρόγραμμα της εβδομάδας για προπονήσεις!