Πάθημα ως χρήσιμο μάθημα για τον Διαγόρα Βατίου

Στο… «πετσί» τους έμελλε να νιώσουν προχθές οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Βατίου την απόσταση που χωρίζει τα φιλικά παιχνίδια από τα επίσημα.

Ο προπονητής τους Γιάννης Καμπούρης είδε την καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα του στους αγώνες προετοιμασίας να μην μεταφέρεται στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Δόξα στην Καρδάμαινα και εν τέλει, ο μεγαλύτερος φόβος του επιβεβαιώθηκε, καθώς οι «κυανέρυθροι» εμφανίστηκαν… αρκούντως μέτριοι και «άχρωμοι» για να επιτρέψουν στον αντίπαλό τους να τους «λυγίσει» με το αναμενόμενο πάθος και ενθουσιασμό τους.

Εξυπακούεται πως ο Γιάννης Καμπούρης συνεχίζει να πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του και ελπίζει, πως στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ, που σε κάθε περίπτωση χαρακτηρίζεται δύσκολο, οι παίκτες του θα εμφανιστούν πνευματικά πιο έτοιμοι, διορθώνοντας το «στραβό» αποτέλεσμα της Κω.

Οι Βατενοί επέστρεψαν στη βάση τους με τραυματία τον Βαγγέλη Καραγιάννη, που χτύπησε στα πλευρά και ενόψει Σαββάτου είναι αμφίβολος. Εκτός παραμένει ο Αλέξανδρος Δραγάτης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα το γόνατο.
                                      
«Άψογη φιλοξενία και διαιτησία»
 Ανακοίνωση, μέσα από την οποία ευχαριστεί τους ανθρώπους της Δόξας για τη φιλοξενία και ταυτόχρονα συγχαίρει για την παρουσία τους το διαιτητή και τους βοηθούς, εξέδωσε ο Διαγόρας Βατίου:
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την ομάδα της Δόξας Καρδάμαινας για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε και να της υποσχεθούμε ότι θα την ανταποδώσουμε στο μεταξύ μας παιχνίδι στο δεύτερο γύρο στο Βάτι. Επίσης, να συγχαρούμε τη διαιτησία του αγώνα που ήταν πολύ καλή.»