Μεγάλο ζητούμενο η σωστή διαχείριση στον Ηρακλή Λάρδου

Ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστούν  την απίθανη νίκη με 6-1 που πέτυχαν το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο των Μασσάρων, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, είναι το μεγάλο και σίγουρα όχι εύκολο στοίχημα για τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Λάρδου.

Ο κίνδυνος να παρασυρθεί και να αποπροσανατολιστεί μία ομάδα από ένα τόσο εκκωφαντικό ξεκίνημα είναι καθ’ όλα υπαρκτός, συνεπώς δεν θα πρέπει να εκπλήσσει πως πέρα από τη δουλειά που έκανε χθες στον αγωνιστικό χώρου του γηπέδου της Λάρδου, ο Μανώλης Κοντός αφιέρωσε αρκετό χρόνο για τις ανάγκες μίας λεπτομερούς συζήτησης με τους παίκτες του, στο πλαίσιο της οποίας προσπάθησε να οριοθετήσει τις πραγματικές διαστάσεις της επιτυχίας του περασμένου Σαββάτου.

Ο Ηρακλής δεν έγινε ξαφνικά υπερομάδα, από την άλλη πλευρά όμως έδειξε πως διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο με μπόλικες αρετές. Υπό αυτό το πρίσμα, ο Μανώλης Κοντός ζήτησε από τους πάντες να ξεχάσουν το ευρύ σκορ και να κρατήσουν απλά και μόνο τους τρεις βαθμούς, αντιμετωπίζοντας με την απόλυτη σοβαρότητα το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί, με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Καρπάθου.

Σημειώνεται, πως η ομάδα της Λάρδου βγήκε από το παιχνίδι του Σαββάτου λαβωμένη και ο τεχνικός της δεν γνωρίζει ακόμα αν θα προλάβουν το ματς της 2ης αγωνιστικής οι τραυματίες Τσαγκαρόπουλος και Καλογερής.