Σε παθολογικά αίτια ο θάνατος του Σάββα Τσακίρη

Σε παθολογικά αίτια φέρεται να οφείλεται ο θάνατος του 82χρονου Σάββα Τσακίρη, ο οποίος αγνοούνταν και βρέθηκε τελικά νεκρός προχθές το απόγευμα στην περιοχή «Κουκουμές», μεταξύ Ψίνθου και Καλυθιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό του 82χρονου δεν εντοπίστηκαν κακώσεις, ενώ όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος του προήλθε από απροσδιόριστα παθολογικά αίτια.

Όπως είναι γνωστό ο 82χρονος στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης και αναζητήσεων,  εντοπίστηκε προχθές περίπου στις 6 το απόγευμα νεκρός σε δύσβατη θαμνώδη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άψυχο σώμα του Σάββα Τσακίρη βρέθηκε ανάμεσα σε θάμνους έχοντας αρχίσει να αποσυντίθεται.

Μερικές ώρες νωρίτερα στην ίδια περιοχή και σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων μακρύτερα, είχε εντοπιστεί το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 82χρονος εξαφανισθείς.
Η αναζήτηση για τον ηλικιωμένο άνδρα ξεκίνησε όταν στις 12 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε στην αστυνομία η κόρη και ο γαμπρός του εξαφανισθέντος, και δήλωσαν ότι ο 82χρονος είχε πάρει το αυτοκίνητο του το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου και είχε φύγει από τις Καλυθιές όπου διαμένει, χωρίς έκτοτε να επικοινωνήσει μαζί τους.

Η είδηση του χαμού του άτυχου 82χρονου βύθισε στο πένθος και στη θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του, οι οποίοι όλες αυτές τις ημέρες αγωνιούσαν για την τύχη του.