Κρούση σε Χατζηκοσμά ο Φοίβος

Ικανοποίηση επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Φοίβου μετά την άνετη νίκη (5-0) επί της Δόξας Ψίνθου, την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Μιχάλης Πολιάς και οι συνεργάτες του έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση των παικτών, αλλά και από την εξέλιξη του παιχνιδιού η οποία είχε πρωταγωνιστές, τους παίκτες της ομάδας της Κρεμαστής.

Ωστόσο εκείνο που αποτελεί την είδηση των τελευταίων ημερών, είναι η λύση της συνεργασίας με τον 32χρονο επιθετικό Σταύρο Μοντεσάντο.

Παράλληλα ο κόουτς της ομάδας σε συνεργασία με τη διοίκηση, αναζητούν τον αντικαταστάτη του, που θα αποκτήσουν μόνο αν πρόκειται για καλή περίπτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Φοίβου ήρθε σε επαφή με το Στέργο Χατζηκοσμά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ιάλυσο. Οι δυο πλευρές συζήτησαν μεταξύ τους,  αλλά κατά τα φαινόμενα θα τα ξαναπούν προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή στον οικονομικό τομέα.

Ο Φοίβος πάντως, χωρίς κανένα πρόβλημα ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του για τον αγώνα στα Μάσσαρι κόντρα στον Αστέρα Ο κόουτς της ομάδας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Τάσου Φτάκλα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής επισκέφθηκε στην Αθήνα τον Λάκη Νικολάου, ο οποίος του συνέστησε επέμβαση στους κοιλιακούς.