Καλλιθέα: Αναμονή για την απόφαση του ΔΟΠΑΡ για το γήπεδο που θα προπονείται

Ειδοποίηση από τους ανθρώπους του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου περιμένουν στην Καλλιθέα αναφορικά με διαθέσιμες ώρες προπόνησης σε κλειστό γυμναστήριο για το τμήμα ανδρών.

Ο ΔΟΠΑΡ, μετά την έξωση της ομάδας από το γήπεδο του Φαληρακίου με εντολή του αντιδημάρχου Δώρου Κωνσταντίνου, προσπαθεί να βρει μία λύση προκειμένου να εξυπηρετηθεί η Καλλιθέα η οποία έχει μείνει αρκετά πίσω σε θέμα εκγύμνασης, κάτι που φάνηκε στα φιλικά με το Ροδίων Άθλησις και τον Ιάλυσο.

Σε μία χρονιά που οι στόχοι της διοίκησης έφταναν μέχρι τη Γ’ εθνική και δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα για να στελεχωθεί η ομάδα με καλούς αθλητές, το πρόβλημα με το γήπεδο βάζει ταφόπλακα στα όνειρα.

Η Καλλιθέα ζήτησε 2-3 φορές την εβδομάδα προπόνηση στο Βενετόκλειο ή σε άλλο γήπεδο, δηλαδή μειωμένο αριθμό προπονήσεων σε σχέση με τις ώρες που είχε στο Φαληράκι, αλλά είναι διατεθειμένη να πορευτεί κι έτσι, αρκεί να έχει γήπεδο.

Μάλιστα, αν δεν βρεθεί λύση από τον ΔΟΠΑΡ, η Καλλιθέα μάλλον δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα γιατί χωρίς προπονήσεις θα πάρει ρόλο κομπάρσου και όχι πρωταγωνίστριας όπως επιδιώκει…