Αναζητούν ηρεμία και καθαρό μυαλό ο Ηρακλής Μαριτσών

Να ανακτήσουν την ηρεμία τους και να συγκεντρωθούν αποκλειστικά και μόνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κλεόβουλο, προσπαθούν ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μαριτσών.

Θέμα συζήτησης στο «στρατόπεδο» των «ροπαλοφόρων» ήταν, ακόμα και την περασμένη Δευτέρα, η διαιτησία του αγώνα με τον ΑΕΡΑ στ’ Αφάντου, με τους ανθρώπους του Ηρακλή να διατυπώνουν τα σφοδρά παράπονά τους για τις αποφάσεις του διαιτητή Παπαβασιλείου το βράδυ της ίδιας μέρας στα γραφεία του ΣΔΠΔ, με την ευκαιρία της πρώτης συγκέντρωσης των διαιτητών.

 Στα Μαριτσά πιστεύουν πως η διαιτησία του πρόσφατου αγώνα δεν τους στέρησε μόνο την ευκαιρία να κατακτήσουν τουλάχιστον έναν βαθμό, αλλά τους «πλήγωσε» καταρχήν ενόψει του αγώνα με τον Κλεόβουλο, καθώς στη φάση που ζήτησαν πέναλτι, προς το τέλος του παιχνιδιού, είδαν την κόκκινη κάρτα, λόγω διαμαρτυριών, οι Σάββας Κούρος και Νίκος Τσαλώλης. Βέβαια, ως προς το τελευταίο αναγνωρίζουν πως η ευθύνη είναι και δική τους, γι’ αυτό και στην προπόνηση της Δευτέρας οι παράγοντες της διοίκησης ζήτησαν σε αυστηρό τόνο από τους ποδοσφαιριστές να είναι πιο ψύχραιμοι στις αντιδράσεις τους, υπενθυμίζοντας πως ο εσωτερικός κανονισμός προβλέπει πρόστιμα.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, ο προπονητής Ανδρέας Βλασσόπουλος έμεινε σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του στο γήπεδο Αφάντου, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Σε αντίθεση με το περασμένο Σάββατο, στο ματς της 2ης αγωνιστικής μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του αμυντικού Νίκου Σαχίνη, ο οποίος ανάρρωσε από τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε, καθώς και σε αυτές του επιθετικού Γιώργου Καρίκη.
                                      
Ευχαριστίες στον ΑΕΡΑ  
Τις θερμές ευχαριστίες τους στους ανθρώπους του ΑΕΡΑ για το επίπεδο της φιλοξενίας που τους επιφύλαξαν στο πρόσφατο παιχνίδι, εκφράζουν οι άνθρωποι του Ηρακλή και υπόσχονται να ανταποδώσουν στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου