Διακρίσεις στο δυναμικό του Υγρού Στίβου Ρόδου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας τριάθλου για μικρούς και μεγάλους, την περασμένη Κυριακή, στην παραλία του Ενυδρείου. Η εξαιρετική διοργάνωση το «ΤΡΙΑΘΛΟ ΡΟΔΟΣ 2016» του Υγρού Στίβου Ρόδου, πραγματοποίησε με πολύ καλά αποτελέσματα τον ετήσιο θεσμοθετημένο αγώνα τριάθλου.

Οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι, αφού ολοκλήρωσαν το εναρκτήριο κολύμπι, αντιμετώπισαν το πολύ ευχάριστο ποδήλατο, στο οποίο συνέβαλαν θετικά και οι τέλειες καιρικές συνθήκες για να τελειώσουν με τρέξιμο.

Και όλα αυτά, κάτω από τις επευφημίες του κόσμου που βρισκόταν εκεί για να δώσει δύναμη, να βοηθήσει και προπάντων να θαυμάσει και να χειροκροτήσει τις ικανότητες και τις προσπάθειες αυτών των παιδιών.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής:
Αγόρια έως 5 ετών:
1. Σύμμιξης Μιχάλης
1. Γιωργάς Γιάννης

Κορίτσια έως 5 ετών:
1. Ζαμπελλάκη Κατερίνα

Αγόρια 6-7 ετών:
1. Χούλης Αγησίλαος
2. Κακκούλης Σάββας
3. Γιωργάς Ηλίας
4. Χαράλαμπος Πέτρος

Κορίτσια 6-7 ετών:
1. Κούρτη Ελευθερία
2. Χριστοδούλου Νίκη
3. Παρασκευά Βούλα
4. Πίτση Μαργαρίτα

Αγόρια 8-9 ετών:
1. Παρασκευάς Γιώργος
2. Σαρρής Γιώργος
3. Σωτηράκης Μιχάλης

Κορίτσια 8-9 ετών:
1. Καραβόλια Ροδ.
2. Σαρρή Κατερίνα

Αγόρια 10-11-12 ετών:
1. Βεϊσάκης Στέλιος
2. Χαραλάμπους Μιχάλης
2. Οικονόμου Παναγιώτης (τ.α.)
2. Στεφαναράς Μιχάλης (τ.α)

Κορίτσια 10-11-12 ετών:
1. Κακούλη Σιμέλα
2. Σύμιξη Πολύτιμη
3. Αναστασάκη Χρύσα
 
Elite ανδρών:
1. Μαυράκης Κυριάκος

Elite γυναικών.
1. Κρητικού Ευδοκία

Ο Κυριάκος Μαυράκης από την Elite ανδρών και η Ευδοκία Κρητικού από την Elite γυναικών, ήταν οι μεγάλοι νικητές του «ΤΡΙΑΘΛΟ ΡΟΔΟΣ 2016» , που ολοκλήρωσαν την Ολυμπιακή απόσταση και τους απονεμήθηκαν τα κύπελλα της διοργάνωσης.

Ενώ, αντίστοιχα δόθηκαν μετάλλια σε όλους τους νικητές όλων των κατηγοριών, οι οποίοι κατάφεραν να διακριθούν και να αποσπάσουν τον θερμό χειροκρότημα, όλων αυτών που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Τονίζεται ότι μετά την αξιολόγηση των επιδόσεων στον Αγώνα Santorini Experience 2016 θα συμμετάσχουν ο Σταύρος Καμπέρης, ο εκ των πρώτων Τριαθλητών στην Ευρώπη και στην Ελλάδα βέβαια, η Ευδοκία Κρητικού και ο Κυριάκος Μαυράκης.