Από διαιτητής, ξανά παίκτρια  η Φιλιππάκου!

Στους αγωνιστικούς χώρους παραμένει πάντα η Μαριέττα Φιλιππάκου, αλλά όχι με την ιδιότητα που τη συνηθίσαμε… Η πρώην διαιτητής θα ξεκινήσει και πάλι να παίζει ποδόσφαιρο, όπως και παλαιότερα, αλλά αυτή τη φορά με την ομάδα του ΑΣΤΙΡ, σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωσή του.

Τη νέα αγωνιστική περίοδο ο σύλλογος της Ιαλυσού θα συμμετάσχει στη Β’ Εθνική γυναικείου ποδοσφαίρου, και η προσθήκη της Μαριέττας Φιλιππάκου στο ρόστερ του είναι, λόγω της εμπειρίας της, μια θετική εξέλιξη.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. έχοντας υψηλούς στόχους για τη Β´ Εθνική γυναικείου πρωταθλήματος, στην οποία και συμμετέχει, και ως μία από τις κορυφαίες γυναικείες ομάδες της Δωδεκανήσου, γίνεται ακόμη καλύτερη με τη σημαντική επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους της Μαριεττας Φιλιππάκου, μετά από σχετική συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας. Η Μαριεττα Φιλιππακου με συμμετοχές στην Α' Εθνική κατηγορία, απείχε των αγωνιστικών υποχρεώσεων εξαιτίας της μέχρι πρότινος ιδιότητάς της ως διαιτητή.

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η απόφασή της γιατί είναι αθλήτρια που έχει τιμήσει τις φανέλες των ομάδων που συμμετείχε και της ευχόμαστε καλή επάνοδο.»