Διπλή λύση συνεργασίας στον Ιάλυσο

Μικραίνει σιγά σιγά το ρόστερ του Ιάλυσου,  καθώς ακολούθησαν και χθες, δυο ακόμα αποχωρήσεις. Βέβαια οι λόγοι δεν έγιναν γνωστοί, αλλά ο πιο πιθανός λόγος αποχώρησης είναι ο αποκλεισμός τους από την 18αδα του αγώνα με τον Εθνικό, γεγονός που τους ανάγκασε να ζητήσουν τη λύση της συνεργασίας τους.

Έτσι λοιπόν τόσο ο Γιώργος Γούλας, όσο και ο Γιώργος Τσόφλιος, αποτελούν παρελθόν από τον Ιάλυσο πριν καλά καλά…ακουμπήσουν τη μπάλα.

Ο Γιώργος Γούλας ξεκίνησε από την Κ-20 της Ξάνθης, πήγε στην Επισκοπή και φέτος ανακοινώθηκε η συνεργασία μαζί του στις 8 Ιουλίου. Η συνεργασία τελειώνει άδοξα για το νεαρό, με μια ανακοίνωση από τον ΓΑΣ Ιάλυσο που αναφέρει:  

«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΓΙΩΡΓΟ ΓΟΥΛΑ..

Το Δ.Σ τον ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια».

Το ίδιο συνέβη και με το Γιώργο Τσόφλιο, ο οποίος αφού ξεκίνησε από τον Αστέρα Τρίπολης πέρασε από Παναρκαδικό και Παναργειακό και δεν άντεξε ούτε μήνα στον Ιάλυσο. Η απόκτηση του είχε ανακοινωθεί από τον Ιάλυσο στις 27 Αυγούστου!

Η ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας του αναφέρει:  
«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΦΛΙΟ.
Το Δ.Σ τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια.»

ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΣΤΑΥΛΑΣ
Στο μεταξύ η προετοιμασία του Ιάλυσου για το δύσκολο ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Άγιο Ιερόθεο εκτός έδρας, συνεχίζεται. Το μοναδικό πρόβλημα για το Γιώργο Σάββενα είναι η αγωνιστική κατάσταση του Δημήτρη Σταυλά, ο οποίος αποχώρησε από το ματς με τον Εθνικό τραυματίας. Ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και θεωρείται πολύ δύσκολο αν όχι απίθανο ν’ αγωνισθεί. 

Στη θέση του αν τελικά δεν παίξει, θα αγωνισθεί όπως και στο ματς του Οικονομίδειου ο Σάββας Παφιάκης.