Πείσμα για αντίδραση στον Αστέρα Μασσάρων

Ως ευκαιρία να διαγράψουν από τη μνήμη τους την τραυματική εμπειρία της πρεμιέρας, να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους και να αποδείξουν πως δεν χαρακτηρίστηκαν άδικα ως μία από τις καλές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, βλέπουν στον Αστέρα Μασσάρων το επικείμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Φοίβο.

Οι φίλοι της ομάδας περιμένουν από τον Σάββα Σταυρίδη και τους ποδοσφαιριστές του να «απαντήσουν» στην απροσδόκητα βαριά ήττα από τον Ηρακλή Λάρδου με 1-6 με μία πειστική εμφάνιση, η οποία θα αποδείξει πως το πρόσφατο κάκιστο αποτέλεσμα ήταν συγκυριακό και απλά προϊόν ενός άσχημου και άτυχου απογεύματος.

Παίκτες και προπονητής αφιέρωσαν τις τελευταίας μέρες αρκετό χρόνο σε συζητήσεις, ώστε να ξαναβρούν το καθαρό μυαλό τους και να συμφωνήσουν στο τι έφταιξε και πώς θα διορθωθεί.

Οι προπονήσεις κυλούν χωρίς προβλήματα μέσα σε καλό κλίμα, απουσίες δεν υπάρχουν και μόνο οι Ερτζάν Κιλασίν και Δημήτρης Διονυσακόπουλος συνεχίζουν να δουλεύουν ατομικά, λόγω των επαγγελματικών ωραρίων τους.