Για την πάρτη τους, για την ομάδα, για τον κόσμο της η Ρόδος

Με κλειστά τα αυτιά τους και μακριά από κάθε σκέψη που να αφορά στο μπερδεμένο «κουβάρι» των διοικητικών του συλλόγου, συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου ενόψει του ιδιαίτερα σημαντικού παιχνιδιού της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο τη Θύελλα Ραφήνας, που θα ξεκινήσει στις 4:30 το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο.

Ο Δημήτρης Γκάιδας και οι παίκτες του αντιλαμβάνονται ως καθήκον τους να παραμείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους και να «ματώσουν» για τη νίκη, παίζοντας για την ιστορία της ομάδας, για τον κόσμο της, ασφαλώς δε και για τη δική τους αξιοπρέπεια και το ποδοσφαιρικό «εγώ» τους.

Οι εξελίξεις στα διοικητικά θα αρχίσουν να τους απασχολούν την επόμενη εβδομάδα, με την ελπίδα η Γενική Συνέλευση της Τετάρτης να οδηγήσει σε μία βιώσιμη και σταθερή λύση, που θα διώξει την ανασφάλεια και θα διαγράψει κάθε πιθανότητα να εκδηλωθούν-απόλυτα αναμενόμενα, αν η σημερινή κατάσταση συνεχιστεί- τάσεις φυγής.
 

Προς το παρόν, στο μυαλό των «ελαφιών» υπάρχει αποκλειστικά και μόνο ο αγώνας της Κυριακής.
 

Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου και περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, όπως και οικογενειακό δίτερμα.

 Στο τελευταίο συμμετείχαν και μάλιστα σε συνθήκες υψηλής έντασης τόσο ο μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Ατματσίδης, όσο και ο αμυντικός μέσος Δημήτρης Κωνσταντινίδης, με τον Δημήτρη Γκάιδα να διαπιστώνει με χαρά πως και οι δύο βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Κανονικά προπονήθηκε και ο αμυντικός Στέφανος Νικήτας, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, συνεπώς οι μόνοι που δεν θα αγωνιστούν στο ματς της Κυριακής είναι ο τραυματίας αμυντικός Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο ανέτοιμος Χρήστος Αμανατίδης. Ο τελευταίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Αποχαιρέρτησε ο Σωτήρι
   Παρελθόν αποτελεί από τη Ρόδο ο Ντάνιελ Σωτήρι. Ο νεαρός αμυντικός, που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από τον Αντίμαχο, επέστρεψε στην Κω, αποδεχόμενος επαγγελματική πρόταση που του έγινε.