Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στην πόλης της Ρόδου -  Δύο νέες εργολαβίες εκτελεί ο δήμος

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον αστικό ιστό και των περιχώρων της  πόλεως Ρόδου, για την αποκατάσταση δημοτικών οδών, ώστε  να εξασφαλιστεί η ομαλή κίνηση των οχημάτων στο οδόστρωμα και σε πολλές περιπτώσεις η βατότητα των οδών που έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από τις θεομηνίες των  προηγούμενων χρόνων.

Πρόκειται για το έργο «Αποκατάσταση ζημιών σε οδοστρώματα της Δ.Ε Ρόδου που προκλήθηκαν από τη θεομηνία του 2013»   συνολικού  προϋπολογισμού 330,000 ευρώ και η  χρηματοδότηση  προέρχεται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

 Την Τρίτη 20  Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκαν  οι εργασίες    επί της οδού «Καρκαβίστα» στην περιοχή Σγουρού,  συνολικού μήκους  400 μέτρων επί τεσσάρων μέτρων πλάτους. Επιπλέον, επί της ίδιας οδού, πραγματοποιήθηκε τμηματική προετοιμασία σε σημεία που προσεχώς θα γίνει στρώση τάπητα κυκλοφορίας.

 

 

Πρόσφατα στις  6 Σεπτεμβρίου, σε δεύτερη εργολαβία που βρίσκεται σε εξέλιξη για την ασφαλτόστρωση δημοτικών οδών εντός της πόλεως Ρόδου,   ολοκληρώθηκαν  οι εργασίες επί της οδού «Φώτη Κόντογλου» στο Καρακόνερο, συνολικού μήκους 750 μέτρων.

 

 

Προσεχώς θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης  στις ακόλουθες  κεντρικές οδούς της πόλης Ρόδου και σε συνοικίες που παρουσιάζονται   σοβαρά προβλήματα μετακίνησης. Όπως: Ερυθρού Σταυρού (Παλιό Νοσοκομείο), Παλαιών Πατρών Γερμανού (Αγία Αναστασία), Αθηνών, Β. Βασιλειάδη και Γ. Γεωργιάδη (Ανάληψη), Κ. Καριωτάκη και υπόλοιπα στην Καρκαβίτσα (Σγουρού), Κ.Χατζηκωνσταντή, Α. Πάχου και Λορένζτου Μαβίλη (Ηλιούπολη)  και στο Ροδίνι επί της οδού Περαίας. 

 

 

Τα έργα επιβλέπει ανά τακτά διαστήματα ο δήμαρχος κος Φώτης Χατζηδιάκος σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων κο Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου. 

 

 

Ο κος Χατζηδιάκος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ποιότητα των εργασιών οδοποιίας  και ζήτησε από τον ανάδοχο εργολάβο κο Γιάννη Μαστρογιαννάκη όπως  και τις υπηρεσίες του δήμου, να επισπεύσουν τις εργασίες στις δημοτικές οδούς και στον   καθαρισμός των φρεατίων και ρεμάτων,   πριν  να ξεκινήσουν οι βροχοπτώσεις.