Νέος σημαντικός αγώνας για τον Παπασταματάκη

Ο Ποδηλατικός Όμιλος «Βέλος» σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης και το δήμο Βόλβης, διοργανώνει αύριο και την Κυριακή το 5ο Διεθνές Ποδηλατικό Διήμερο κατηγορίας Ανδρών - Elite, Εφήβων, παρουσία και του Ροδίτη πρωταθλητή του Ροδήλιου Κυριάκου Παπασταματάκη, αυτή τη φορά όμως με τα χρώματα του ΘΗΣΕΑΣ-WORLD OF BIKE MIXED.

Θα πάρουν μέρος 100 περίπου κορυφαίοι ποδηλάτες, μεταξύ των οποίων και οι Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν προσφάτως στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, Γιάννης Ταμουρίδης (Δρόμος) Δημήτρης Αντωνιάδης (ΜΤΒ) και Χρήστος Βολικάκης (Πίστα), καθώς επίσης ο Ρουμάνος πρωταθλητής, Marius Petrache.

Στη διοργάνωση θα έχουν παρουσία 16 ομάδες  από όλη την Ελλάδα, για τις κατηγορίες Ανδρών- Elite και Εφήβων (ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ MIXED,ΒΕΛΟΣ-SEGAFREDO, ,BOTTECCHIA MIXED, , ΘΗΣΕΑΣ-WORLD OF BIKE MIXED, ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ, ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑΣ MIXED, Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ, Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ, Π.Ο.Χ. ΤΑΛΩΣ, Π.Τ.Σ. ΠΥΡΓΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ, 1000 ΔΕΝΤΡΑ ELITE, IDEAL CYCLING TEAM, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. Mixed team, ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΧ, ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ Mixed Team, ΠΑΟΚ Mixed Team).

Επίσης θα λάβουν μέρος και επίλεκτες ομάδες από το εξωτερικό (ROMANIA NATIONAL TEAM, C.S.A.  STEAUA,  B.K BORAC Σερβίας), γι’ αυτό αναμένεται να γίνει ένας δυνατός και θεαματικός αγώνας, με έντονο συναγωνισμό, μιας και είναι πολλοί οι καλοί αθλητές.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει το καθιερωμένο πλέον Circuit στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Λ. Πύργος-Ν. Γερμανού-Τσιμισκή-Σαλαμίνος-Λ. Νίκης) συνολικής απόστασης 45χλμ., καθώς και έναν αγώνα αντοχής μεγάλης αποστάσεως (141χλμ.) με εκκίνηση και τερματισμό το Σταυρό Θεσσαλονίκης.

Ο Κυριάκος Παπασταματάκης, όπως είχε αγωνιστεί   με τον Τάλω πέρσιΟ Κυριάκος Παπασταματάκης, όπως είχε αγωνιστεί με τον Τάλω πέρσι