Τρόφιμα σε αδύναμους από το σύλλογο “Θάλεια”

Ο Δωδεκανησιακός  Σύλλογος  Αυτοάνοσων Νοσημάτων, Αρθρίτιδας και Λύκου “ΘΑΛΕΙΑ”, για  άλλη μία φορά στέκοντας δίπλα στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, προσέφερε αρκετά  είδη τροφίμων στο πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από συμπολίτες μας, που συμμετείχαν στη μουσική συναυλία, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Δωδεκανησιακό Σύλλογο  “ΘΑΛΕΙΑ” στις  20 Σεπτεμβρίου 2016.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας  κ. Άννα Ζωάννου, ο Πρόεδρος κ. Σωτήριος Πετράκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και οι εργαζόμενοι  του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Θάλεια Γεωργά, για την σημαντική  προσφορά και τη συνεχή  στήριξη του παραπάνω προγράμματος.

Εύχονται στην ίδια προσωπικά ,σε όλα τα μέλη του Συλλόγου καθώς και στους συμπολίτες μας οι οποίοι προσέφεραν τα τρόφιμα, Υγεία και πάντα να τους διακρίνει το αίσθημα αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο που υποφέρει.