Στον Απόλλωνα Σμύρνης οι Τζελάι και Σπανός

Τις βαλίτσες τους για το ταξίδι στην Αττική ετοιμάζουν δύο 16χρονοι παίκτες από τις ακαδημίες των Ιπποτών με παρουσία και στο ανδρικό τμήμα.

Ο Θοδωρής Σπανός (μεσοεπιθετικός) και ο Φιορίλο Τζελάι (αμυντικό χαφ) θα ενταχθούν πλέον στο ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης, ακολουθώντας με αυτό τον τρόπο πορεία μακριά από το νησί, ανάλογη με έναν πρώην συμπαίκτη τους: το Ρενάτο Χότζα, που, αυτή τη στιγμή ανήκει στην Καλλονή. Η σοβαρή δουλειά στο αναπτυξιακό κομμάτι όσον αφορά τους Ιππότες έχει ευεργετικά αποτελέσματα, διότι πολλά από τα παιδιά αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα τους ενώ παίρνουν και μεταγραφές σε επαγγελματικές ομάδες εκτός Ρόδου.

Η ανακοίνωση των Ιπποτών:
«Οι Ιππότες Μεσαιωνικής Πόλης με χαρά ανακοινώνουν την ένταξη των ποδοσφαιριστών τους Τζελάι Φιορίλο και Σπανού Θοδωρή στην ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ενώ έχει ακολουθήσει από πέρσι πορεία σε άλλη ΠΑΕ της χώρας, την Καλλονή ο Ρενάτο Χότζα. Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα και από καρδιάς υγεία και πολλές επιτυχίες στα παιδιά μας. Σίγουρα οι καλές σχέσεις του προπονητή μας, Ιωάννη Σπανού με τον κύριο Θεοχαρίδη, υπεύθυνο στον Απόλλωνα Σμύρνης και το Διεθνές Τουρνουά των Ιπποτών, το οποίο παρακολούθησαν άνθρωποι του Απόλλωνα, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. Εμείς συνεχίζουμε και κάνουμε πράξη σεμνά και ταπεινά χωρίς μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις τη συμμετοχή των παιδιών των ακαδημιών μας στην ανδρική ομάδα μας, όπως επίσης και τις μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών μας σε μεγάλες ΠΑΕ.»