Απόγευμα Δευτέρας με Άγιο Ιερόθεο ο Ιάλυσος

Αποδεκτό από την ΕΠΟ έγινε το αίτημα της διοίκησης του Ιάλυσου για αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα με τον Άγιο Ιερόθεο. Λόγω προβλήματος στην εύρεση αεροπορικών εισιτηρίων, ζήτησε το εκτός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής να διεξαχθεί Δευτέρα στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο του Ήφαιστου Περιστερίου.

Αυτό σημαίνει πώς ο Ιάλυσος έχει επιπλέον μια μέρα να προετοιμαστεί γι’ αυτό το ματς, αλλά και να διορθώσει ο Γιώργος Σάββενας, όσα λάθη έκαναν οι παίκτες του στο νικηφόρο ματς με τον Εθνικό της περασμένης Δευτέρας.
Ο κόουτς της ομάδας ρίχνει το βάρος στη φυσική κατάσταση αλλά και στην τακτική που θα ακολουθήσει στο παιχνίδι αυτό. Προβλήματα δεν αντιμετωπίζει, παρά μόνο αυτό του Δημήτρη Σταυλά που κάνει φυσικά αγώνα δρόμου, για να προλάβει να είναι στην αποστολή της Δευτέρας, γεγονός που δεν αποκλείεται.

ΤΡΙΤΟΣ…Ο ΜΑΝΑΚΟΥΣΙΟΣ
Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, αλλά όπως όλα δείχνουν τους  Γιώργο Γούλα και Γιώργο Τσόφλιο που είναι πλέον παρελθόν από την «ερυθροκίτρινη» ομάδα, θα ακολουθήσει κι ο Δημήτρης Μανακούσιος ο οποίος  συμφώνησε αρχικά, αλλά φαίνεται πως  δεν ικανοποίησε, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται από το Γιώργο Σάββενα και τους συνεργάτες του και να είναι ο επόμενος αποχωρήσας των τελευταίων ημερών.

Μάλιστα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση  από τον Ιάλυσο με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία στις 2 Σεπτεμβρίου, σε μια προσπάθεια να καλυφθεί το ρόστερ της ομάδας.