Νίκη και στην Παστίδα θέλει ο Διαγόρας

Ο Διαγόρας θέλει να επαναλάβει και την 2η αγωνιστική, αυτό που πέτυχε στη Λίνδο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Blue Star Ferries. Το πρόγραμμα φέρνει το «γηραιό» στην Παστίδα να αντιμετωπίζει το δυνατό, στην έδρα του Αστέρα.

Στόχος φυσικά των παικτών του Ανδρέα Σταύρου και των παικτών του, είναι μια ακόμα νίκη αλλά αυτό προϋποθέτει καλό ποδόσφαιρο και πάλι σε συνθετικό χλοοτάπητα.
Το γεγονός αυτό ανάγκασε την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες, να μετακομίσουν χθες  στο γήπεδο Κοσκινού  σε μια προσπάθεια εξοικείωσης με το πλαστικό.

Ο κόουτς του Διαγόρα δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικά προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες. Το μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του Σταύρου Κιουλτζή, ο οποίος αισθάνθηκε «βαρύ» τον προσαγωγό και σήμερα θα φανεί κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνισθεί σε κανονικούς ρυθμούς και φυσικά να τον υπολογίζει ο προπονητής του.

Η προετοιμασία του «γηραιού» θα συνεχισθεί και σήμερα με μια ακόμα προπόνηση στο Βοηθητικό αυτή την φορά, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς  και φυσικά με την ανακοίνωση της δεκαοκτάδας.