Πάει «διαβασμένος» στο Βάτι ο ΑΕΡΑ

Οι Αφαντενοί δίνουν μεγάλη σημασία στο δεύτερο ματς του πρωταθλήματος, το οποίο θα δώσουν αύριο στο Βάτι αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Διαγόρα (16.30).  

Ο κόουτς της ομάδας, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Προετοιμάζει την ομάδα ρίχνοντας το βάρος σε φυσική κατάσταση και τακτική και δεν κρύβει πως ο ΑΕΡΑ θα είναι έτοιμος, λίγα παιχνίδια μετά το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αφού ξεκίνησε την προετοιμασία πολύ αργότερα από τις άλλες ομάδες. Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, εκεί τηρείται σιγή ιχθύος.

Πάντως όνομα μπορεί να μην διέρρευσε, αλλά ο ΑΕΡΑ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός 21χρονου γκολκίπερ, ο οποίος ξεκίνησε από τις παιδικοεφηβικές ομάδες της Καλαμάτας και του Πανηλειακού.

Ακολούθησαν ακόμα  οι ομάδες του Ολυμπιακού Καλαμάτας αλλά και ο Παναρκαδικός στην Γ΄ Εθνική. Πρόκειται περί ενός ταλαντούχου γκολκίπερ ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τον ΑΕΡΑ σύμφωνα με την κρίση του προπονητή της ομάδας  Βαγγέλη Χοσάδα.

Μια άλλη περίπτωση που μελέτησαν από κοινού τεχνική ηγεσία και Διοίκηση, είναι εκείνη του Εμίλ Μπιγκό, που δεν  προχωράει εξαιτίας περισσότερο οικονομικών απαιτήσεων του παίκτη.