Διπλός αντίπαλος σήμερα για τον Ηρακλή Μαριτσών

Όσα προβλήματα δεν έφερε για τον Ανδρέα Βλασσόπουλο ολόκληρο το διάστημα της προετοιμασίας, τα έφερε το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, συν μία άτυχη στιγμή στις τελευταίες προπονήσεις, με αποτέλεσμα ο Κλεόβουλος να μην είναι ο μοναδικός αντίπαλος που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ηρακλής Μαριτσών στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος.

 Ταυτόχρονα με την ομάδα της Λίνδου, οι «ροπαλοφόροι» θα αναμετρηθούν με τα δικά τους σοβαρά προβλήματα, τα οποία αφορούν στην απουσία τριών εκ των βασικότερων ποδοσφαιριστών τους. Οι Νίκος Τσαλώλης και Σάββας Κούρος «πλήρωσαν» την αποβολή τους από το πρόσφατο παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ στ’ Αφάντου με την ποινή των επτά αγωνιστικών αποκλεισμού και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γιάννης Τσούφιος εμφάνισε πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, το σημερινό ματς με τον Κλεόβουλο, όπως και αυτά που ακολουθούν, μετατρέπονται για τον Ηρακλή σε ειδικών συνθηκών, αν και οι άνθρωποί του είναι βέβαιοι πως η ομάδα διαθέτει επαρκείς πνευματικές και  αγωνιστικές δυνάμεις για να ανταπεξέλθει.

Οδηγός της θα είναι η καλή παρουσία της στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στ’ Αφάντου, ενώ ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές περιμένουν από τους φίλους του Ηρακλή να δώσουν το παρών στο γήπεδο και να τους στηρίξουν.

Ο Σάββας Κούρος θα λείψει σήμερα λόγω τιμωρίας		  ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ Σάββας Κούρος θα λείψει σήμερα λόγω τιμωρίας ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ