Αγωνία για δύο στον Κλεόβουλο

Δύο μεγάλα ερωτηματικά, τα οποία θα απαντηθούν ελάχιστα λεπτά πριν από την πρώτη σέντρα του αγώνα με τον Ηρακλή, θα συνοδεύσουν σήμερα στην αποστολή του Κλεόβουλου στα Μαριτσά.

Ο αμυντικός Μιχάλης Κωστάκης και ο μέσος Στέργος Γαϊτάνος προέρχονται από τραυματισμό, δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, ωστόσο το γεγονός πως έβγαλαν έστω και μέρος της χθεσινής τελευταίας προπόνησης διατηρεί ζωντανές τις πιθανότητες ο προπονητής τους Δημήτρης Δογιάμας να τους χρησιμοποιήσει.

Αντίθετα, εκτός αγώνα θα μείνει ο Σελιμάι, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους κοιλιακούς, καθώς και οι Νικηταράς και Κολιάδης, οι οποίοι θα μπουν στις προπονήσεις μετά τη λήξη της τουριστικής περιόδου.

Παρά τις δυσκολίες, μόνο απαισιόδοξοι δεν θα μπουν οι Λίνδιοι στο σημερινό παιχνίδι των Μαριτσών. Η ήττα από τον πανίσχυρο Διαγόρα, στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ήταν αναμενόμενη και στον Κλεόβουλο ελάχιστα στάθηκαν στο 0-4 καθ’ αυτό. Η εμφάνιση ήταν αυτή που τους ενδιέφερε και τηρουμένων των αναλογιών, τους έδειξε πως βρίσκονται σε καλό δρόμο.