Τα φιλικά κρίνουν πολλά για το  «Ροδίων Άθλησις»

Η προετοιμασία στο «Ροδίων Άθλησις»  συνεχίζεται σε ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Ο Νίκος Τρατσέλας και οι παίκτες του δουλεύουν ασταμάτητα, προκειμένου να παρουσιαστούν καθ’ όλα έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 βόλεϊ των ανδρών,  που θα φέρει στο  πρώτο ματς στη Ρόδο το δυνατό Πανιώνιο.

Ο Νίκος Τρατσέλας είναι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα προσπάθεια των παικτών του, ενώ δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα με τυχόν τραυματισμούς.  

Εκείνος με τη σειρά του θα δει την εφαρμογή των όσων «περνάει» στους παίκτες του, στα φιλικά που θα δώσει στην Αθήνα η ομάδα του στις 15 Οκτωβρίου με το Μίλωνα και την επόμενη μέρα (16/10) με το Μαρκόπουλο.

Το «Ροδίων» επίσης είναι σε επαφή με τις Αθλοπαιδιές Κω, προκειμένου πέραν των φιλικών με τις ομάδες της Αθήνας, να δοθούν ακόμα δυο φιλικά, ένα στη Ρόδο και ένα στην Κω με την ομάδα της Κω, που κι αυτή θα αγωνιστεί φέτος στον ίδιο Όμιλο με την ομάδα του νησιού μας.

Η Διοίκηση από την πλευρά της, ασχολείται με τις ετοιμασίες για τα φιλικά της Αθήνας αλλά και με την εξεύρεση χορηγών, που θα στηρίξουν την ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.