Πρωτοφανές ενδιαφέρον για το εργασιακό του Ροδίων Αθλησις!

Η περσινή πρώτη «απόπειρα» του Ροδίων Άθλησις, να διοργανώσει εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ, στέφθηκε με επιτυχία και οι δεκαέξι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, έμειναν με καλές εντυπώσεις.

Αυτό επιβεβαιώνεται από τον αυξημένο αριθμό συμμετοχών στην προσεχή διοργάνωση καθώς με τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής, οι ομάδες ξεπερνούσαν τις είκοσι! Είναι δεδομένη η κλήρωση για τον καταρτισμό δύο ομίλων η οποία, βάσει προκήρυξης, θα γίνει με κριτήριο τη δυναμικότητα των ομάδων που προκύπτει από την κατάταξή τους στο 1ο εργασιακό πρωτάθλημα αλλά και την παρουσία τους στο ανοιχτό τουρνουά του ΔΟΠΑΡ το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει: «Η Διεύθυνση του ΡΟΔΙΩΝ Άθλησις θα ήθελε να ευχαριστήσει τις ομάδες για την κατάθεση δηλώσεων συμμετοχής στο 2ο Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2016-2017, που διοργανώνεται από το Σωματείο μας.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος ήταν πρωτοφανής και οι ομάδες ξεπερνούν τις είκοσι.

Σε πρώτη φάση, η δημιουργία δύο ομίλων κρίνεται αναγκαία.

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της επιτροπής με σκοπό να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν την κλήρωση και τον καταρτισμό των ομίλων.

Την ερχόμενη Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016, θ’ ανακοινωθούν τα ονόματα και τα ρόστερ των ομάδων του Εργασιακού Τουρνουά».