Δεν το παράτησε και δικαιώθηκε ο Ηρακλής Λάρδου

Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε προχθές στη Λάρδο ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ποσειδώνα Καρπάθου.

Οι φιλοξενούμενοι μέχρι το 70’, ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και κρατούσαν τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους.

Η αντίδραση όμως των γηπεδούχων ήταν ουσιαστική και όχι μόνο απέφερε το τελικό 2-2, αλλά οι  του Ηρακλή στο τέλος είχαν δυο δοκάρια και θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, κάνοντας τη μεγάλη
ανατροπή.

Ο Ηρακλής ήταν η ομάδα που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι όταν στο 14΄ο Στέφανος Ευαγγελίδης πέρασε και τον τερματοφύλακα,  αλλά σε κενή  εστία πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων

Ο Ποσειδώνας που έδειξε να πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο, ήταν η ομάδα που προηγήθηκε λίγα λεπτά αργότερα.

Ήταν το 24΄ όταν ο Μ. Σπανός εκτέλεσε φάουλ κι ο Ι. Σπανός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Από το σημείο αυτό και μετά οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι γηπεδούχοι σε κάποιες φάσεις ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι.  
Μάλιστα ο Ηρακλής θα μπορούσε νάχει φτάσει στην ισοφάριση αλλά η κεφαλιά του Στ. Ευαγγελίδη αποκρούσθηκε στο 43’ από το κάθετο δοκάρι μετά την ωραία σέντρα του Μπενούρ.

Στο β΄ μέρος οι γηπεδούχοι δέχτηκαν τη δεύτερη ψυχρολουσία σχετικά γρήγορα.
Στο 46΄ ο Βασιλιώτης ανατράπηκε από τον Φραντζή κι ο κ. Κάζας  καταλόγισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μ. Σπανός στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και γράφοντας το 0-2 .

Ο Ηρακλής αντέδρασε στη συνέχεια  και ακολούθησε επιθετικός μονόλογος  θέλοντας να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Η μείωση ήρθε στο 70΄με δυνατό σουτ του Πέρου έξω από την περιοχή (1-2)

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν τον Ποσειδώνα που ήθελε να διατηρήσει το υπέρ του σκορ  και ισοφάρισαν στο 76΄. Ο Καλογερής έβγαλε τη σέντρα κι ο Στεφ. Ευαγγελίδης ισοφάρισε σε 2-2

Το ματς είχε συγκλονιστικό φινάλε καθώς  στο 93΄ο Στ. Ευαγγελίδης και στο 94΄ο Τανγκάεφ σημάδεψαν τα δοκάρια της εστίας του Γαλάνη για να μείνει έτσι το 2-2.
Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία των κ.κ. Κάζα , Μπερδεμπέ και Μπέκα.

Οι ομάδες:
Ηρακλής Λάρδου: Καραγιάννης, Ζερβός, Φραντζής (63΄Πέρος), Μπενούρ (85΄Ρούφας), Ευαγγελίδης Ι., Παπαϊωάννου, Νίκολι, Τανγκάεφ, Φάκκας (55΄ Καλογερής), Κοντός, Ευαγγελίδης Στ.
Ποσειδών Καρπάθου: Γαλάνης, Τσιαβέλης, Καζιλιέρης, Σπανός Ι., Κούτολο, Κουλάι (80΄Τσάμης), Καραλής, Μαντινάος, Βιλανούτσι (75΄Βογιατζιδάκης), Σπανός Ε., Βασιλιώτης (57΄Τσιμπιζίδης)