Δεν υπήρχε στεφάνι για το βουλευτή της Ν.Δ. Μάνο Κόνσολα στις εκδηλώσεις στη Λέρο

Πρωτοφανές στα χρονικά των εκδηλώσεων μνήμης της καταβύθισης του Α/Τ Β. Όλγα, ήταν η απουσία εκπροσώπου της Κυβέρνησης και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μοναδικός παρόντας βουλευτής στην εκδήλωση ήταν ο κ. Μάνος Κόνσολας, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο πεσόντων, αφού το Πολεμικό Ναυτικό που είχε την ευθύνη για την τελετή δεν είχε μεριμνήσει ώστε να προμηθευτεί στεφάνι για τον Δωδεκανήσιο βουλευτή της Ν.Δ.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε έκπληξη όχι μόνο στον ίδιο τον βουλευτή, αλλά κυρίως στους παρευρισκόμενους με αποτέλεσμα να ακουστούν ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια αλλά και αντιδράσεις αποδοκιμασίας.

Παράλληλα, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι έκαναν λόγο για "άνωθεν εντολές" προς τη διοίκηση του Πολεμικού Ναυτικού, λόγω απουσίας από την τελετή των τριών Δωδεκανήσιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι έχουν κηρυχθεί ανεπιθύμητοι στο νησί από τον Δήμαρχο Λέρου, εξαιτίας του προσφυγικού προβλήματος.

Σημειώνεται ότι επίθεση εξαπέλυσε νωρίτερα και ο Μητροπολίτης Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ. Παΐσιος λόγω της απουσίας εκπροσώπων της Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις.

(Πηγή: lerosnews.gr)