Ευχαριστίες  στους οικοδεσπότες από τον Κολοσσό

Με τις καλύτερες εντυπώσεις, από πλευράς οργάνωσης, για το 6ο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» επέστρεψε στη Ρόδο η αποστολή του Κολοσσού H Hotels και η ΚΑΕ απέστειλε ευχαριστήριο στους οικοδεσπότες:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ευχαριστεί θερμά την ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings για την άψογη φιλοξενία στο πλαίσιο του τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», που για άλλη μία χρονιά κατάφερε να διοργανώσει με απόλυτη επιτυχία, ενώ θα ήθελε να ευχηθεί να συνεχιστεί ο συγκεκριμένος θεσμός για πολλά χρόνια ακόμη».

Εξάλλου, μετά το τέλος της αναμέτρησης Κολοσσός H Hotels – Απόλλων Π. Carna, την περασμένη Κυριακή, η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings βράβευσε τις ομάδες για την παρουσία τους στο «Πέτρος Οικονομάκης».

Αρχικά, ο πρόεδρος της κρητικής ΚΑΕ, Ηρακλής Μανουκαράκης, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Μαργαρίτη, στη συνέχεια ο Ταμίας του ΕΣΑΚΕ και Μέλος του Δ.Σ., Μανόλης Κεφαλογιάννης, στον αρχηγό του Απόλλωνα Πάτρας, Δημήτρη Βεργίνη, και το Μέλος και Αντιπρόεδρος της Ρέθυμνο ΚΑΕ, Μανόλης Γιαννούλης, στον αρχηγό του Κολοσσού Ρόδου H Hotels, Γιάννη Γεωργαλλή.