Ροδήλιος... επιτυχιών

Τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν όλα τα παιδιά της αποστολής του Ροδήλιου στις Πανελλήνιες Μέρες Νεολαίας από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου στη Νέα Μάκρη. Επρόκειτο για τους αναπτυξιακούς ποδηλατικούς αγώνες της ΕΟΠ με συμμετοχές από 44 συλλόγους, αφήνοντας οι Ροδίτες αθλητές εξαιρετικές εντυπώσεις.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«O Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου Ροδήλιος συμμετείχε στις Πανελλήνιες ημέρες νεολαίας που διεξήχθησαν στη Νέα Μάκρη Αττικής, στις κατασκηνώσεις Αγίου Αντρέα, από την Ε.Ο.Π, στις 23/25-09-2016, μια γιορτή της ποδηλασίας καθώς εκπροσωπήθηκαν 44 σωματεία με 396 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ο όμιλος μας συμμετείχε με δεκατρείς  αθλητές. Οι μικροί αθλητές μας βίωσαν μοναδικές και ευχάριστες στιγμές. Η ομάδα λειτούργησε άψογα με την αμέριστη συμπαράσταση των συνοδών - γονέων.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό.
Στο αγώνισμα Ατομικής Χρονομέτρησης στην κατηγορία Παμπαίδων, ο Σαββάκης Σταμάτης στέφθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, 8η θέση πήρε ο Δράκος Νίκος , 11η ο Κούρος Ιάκωβος, 23η ο Κασιώτης Δημήτριος, 35η ο Μαλανδράκης Ανδρέας, 49η ο Μιαούλης Ιωάννης και ο μικρότερος των παμπαίδων Κουτούνης Αριστείδης  77η  θέση από 99 αθλητές, αφού δεν προκρίθηκε στο αγώνισμα της αντοχής.

Η Πανγκορασίδα Ρέγκλη Μαρία πήρε την 7η θέση από 24 αθλήτριες. Στην κατηγορία μίνι μεγάλα αγόρια, ο Σαββάκης Μιχάλης στην ατομική χρονομέτρηση τερμάτισε στην 2η θέση και ο Κυπραίος Νικόλαος πήρε την 27η από 87 αθλητές. Στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια ο Κούρος Κωνσταντίνος κατέλαβε την 7η θέση, ο  Κουφός Σωτήριος την 41η και ο Παπαϊωάννου Βασίλειος την 54η από 71 αθλητές. 

Στο αγώνισμα   στην κατηγορία μίνι μεγάλα αγόρια: την 6η θέση πήρε ο Σαββάκης Μιχάλης και ο Κυπραίος Νικόλαος την 27η. Στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια την 12η κατέλαβε ο Κούρος Κωνσταντίνος.

Στο αγώνισμα Αντοχής στην κατηγορία Παμπαίδων, την 6η θέση πήρε ο Σαββάκης Σταμάτης, την 7η ο Κούρος Ιάκωβος, την 8η ο Δράκος Νίκος, την 23η ο Μαλανδράκης Ανδρέας, την 31η ο Μιαούλης Ιωάννης, την 52η ο Κασιώτης Δημήτριος. Η Πανγκορασίδα Ρέγκλη Μαρία κατέλαβε την 16η θέση.

Στο αγώνισμα Δεξιοτεχνίας στην κατηγορία μίνι μεγάλα αγόρια την 6η θέση πήρε ο Κυπραίος Νικόλαος και την 22η ο  Σαββάκης Μιχάλης. Στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια την 1η θέση κατέλαβε ο Κούρος Κωνσταντίνος, την 17η θέση ο Παπαϊωάννου Βασίλειος και την 51η Κουφός Σωτήριος. 

Το ΔΣ του ομίλου συγχαίρει θερμά και ευχαριστεί τους αθλητές του για την συμμετοχή τους και τις επιτυχίες τους, τους γονείς - συνοδούς, τους  προπονητές του ομίλου μας Μαστορίδη Ιωάννη, Πατάπη Δήμητρα, τους χορηγούς και όλους όσοι στηρίζουν τον Ροδήλιο Ποδηλατικό Όμιλο Ρόδου.»