Δυναμώνει  συνεχώς ο Άθλος

Για άλλη μια χρονιά, μεγάλες επιτυχίες είχε  ο  Άθλος στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας που διεξήχθησαν στις κατασκηνώσεις Αγίου Ανδρέα στην Νέα Μάκρη Αττικής και στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας το διήμερο 24 και 25 Σεπτεμβρίου, κατακτώντας ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο, δύο τέταρτες, μία πέμπτη και πολλές άλλες αξιόλογες θέσεις.

Οι οκτώ αθλητές του συλλόγου ανάμεσα σε 396 απ’ όλη την Ελλάδα, κατέκτησαν τις εξής θέσεις:
Στο αγώνισμα Αντοχής (36,4χλμ - Σιρκουί 7 στροφές) στους Παμπαίδες ο Βαγής Θανάσης πήρε το χρυσό μετάλλιο κερδίζοντας τον τίτλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, και στις Παγκορασίδες (20,8χλμ Σιρκουί 4 στροφές) την 4η θέση η Λουκαΐδη Ειρήνη και την 5η θέση η Χατζηνικολάκη Μαρία.

Στο αγώνισμα Ατομικής Χρονομέτρησης 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Τρούλλης Σάββας στα Μίνι Μικρά, την 4η θέση η Λουκαΐδη Ειρήνη στις Πανκορασίδες, τη12η θέση ο Βαγής Θανάσης στους Παμπαίδες και την 23η η Χατζηνικολάκη Μαρία στις Παγκορασίδες. Επίσης στα Μίνι Μικρά, την 36η θέση πήρε ο Ξεσφίγγης Γιώργος, την 46η ο Παστρικός Νίκος, την 60η ο Τσιρώνης Αλέξανδρος και την 77η ο Ξεσφίγγης Σπύρος στα Μίνι Μεγάλα.

Στο αγώνισμα 4Χ (4 κρος) την 9η θέση κατέλαβε ο Τρούλλης Σάββας
Στο αγώνισμα της Δεξιοτεχνίας πήραν τα Μίνι Μικρά:
13η θέση ο Τρούλλης Σάββας
37η θέση ο Παστρικός Νίκος

57η θέση ο Ξεσφίγγης Γιώργος
66η θέση ο Τσιρώνης Αλέξανδρος και 59η θέση ο Ξεσφίγγης Σπύρος στα Μίνι Μεγάλα
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Άθλος συγχαίρει θερμά τους αθλητές του για τη συμμέτοχή τους και τις επιτυχίες τους καθώς και τους γονείς των αθλητών για την στήριξή τους.