«Σάρωσε» ο Φειδιππίδης στη Σερβία

Στο Νόβισαντ της Σερβίας πραγματοποιήθηκε από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων, ενώ τα μέλη του ΣΕΒΑΣ Κω «Φειδιππίδης» τίμησαν γι’ άλλη μια φορά το ελληνικό εθνόσημο χαρίζοντας στην αποστολή της χώρας μας αρκετές επιτυχίες και  πολλά μετάλλια. Συνολικά κατάκτησαν τέσσερα χρυσά, έξι ασημένια και πέντε χάλκινα, όπως παρακάτω.

 1. Η «σημαία» του συλλόγου, ο κ. Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ κατέκτησε τρία  ασημένια μετάλλια στα 100μ-200μ-400μ Μ85.

2. Η κυρία του συλλόγου, Μάγδα Ροΐλιδου-Τσίτουλα κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια σε σφαίρα-δίσκο-ακόντιο και ένα ασημένιο μετάλλιο στη σφαιροβολία (Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ). W60.

3. Ο καλύτερος αθλητής των ρίψεων της εθνικής ομάδας, ο  Ιμπραήμ Φαναρτζής, κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στην σφαιροβολία, ένα χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό και την τέταρτη θέση στο δίσκο.Μ45

4. Ο  σπρίντερ, Νίκος Χατζηνικολάου, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. και το χάλκινο στα 100μ. και στα 4Χ100μ.Μ45

5. Ο άλλος σπρίντερ, Στέργιος Χατζηστέργου, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη βαλκανική σκυτάλη 4Χ800-400-200-100μ και το χάλκινο στα 400μ. και στα 4Χ100μ.Μ45

 Οι συμμετοχές και οι επιτυχίες των αθλητών του Φειδιππίδη αφιερώθηκαν στον αγαπημένο φίλο και συναθλητή τους Δημήτρη Πικιώνη.

 Όλοι οι αθλητές θέλουν να εκφράσουν από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την  υποστήριξή τους, στον πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Κω κ. Αθανάσιο Σταματάκη και στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Κω κ. Θεόφιλο Μουζουράκη.

 Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους του δημοσιογράφους των Μ.Μ.Ε, της Δωδεκανήσου, για την άψογη και με επαγγελματισμό στήριξη τους προς τον σύλλογο.